Master of Arts in kunsttherapie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Art Therapy is 61 studiepunten met 900 stage-uren (400 direct contact met de klant) vereist voor afstuderen, wat een maximaal educatief krediet oplevert voor de kwalificatie als geregistreerde kunsttherapeut (ATR) met de Art Therapy Credentialing Board (BC) en de cursussen vereist voor kunsttherapie en staatsvergunning voor counseling. Al onze lessen zijn op de campus, we bieden geen online lessen voor de Master of Art Therapy.

arts therapy

Master of Art Therapy met scriptieoptie

Deze optie met 63 studiepunten is beschikbaar met goedkeuring van het programma voor studenten om origineel onderzoek voort te zetten en een masterproef te produceren. De scriptieoptie wordt na het 1e semester aangevraagd.

MA in de kunsttherapiepraktijk

Met de MA in Art Therapy Practice kunnen aanvragers met een master- of doctoraatsdiploma in een gerelateerd veld een toelating aanvragen. Het programma vereist 30 studiepunten en 700 stage-uren (350 direct klantcontact). Advisering zal substituties op sommige cursussen mogelijk maken als een student al gelijkwaardige cursussen heeft. Extra cursussen kunnen nodig zijn om alle inhoudsgebieden te dekken die vereist zijn voor het postmasterprogramma. (Alle vereisten voor de masteraanvraag zijn van toepassing op alle aanvragers van de postmaster.)

Bachelor of Arts / Masters of Arts in Art Therapy Program (BA / MA)

De gecombineerde bachelor- en masteropleiding in kunsttherapie is ontworpen om een brede achtergrond van vrije kunsten in de beeldende kunst en psychologie te bieden als voorbereiding op afgestudeerd werk in kunsttherapie. Het stelt de student in staat om de twee belangrijkste grondslagen van kunsttherapie te bestuderen tijdens het voltooien van de bachelor. De student kan zich aanmelden voor de Graduate School of Arts and Sciences tijdens het tweede semester van het junior jaar van de bachelorstudie. Voor toelating tot het afgestudeerde deel van het programma moet acceptatie worden verkregen voorafgaand aan het begin van het vierde jaar van het programma. Toelating hangt niet alleen af van academische en artistieke prestaties, maar ook van de inschatting van de aanvrager van de volwassenheid en het vermogen van de aanvrager om de persoonlijke kenmerken te ontwikkelen die hem of haar in staat stellen goed te functioneren als kunsttherapeut. Indien geaccepteerd in het MA-programma in kunsttherapie wordt verkregen, zal de BA worden toegekend na de succesvolle voltooiing van het vierde jaar van het programma.

Het programma van studies voor het bachelorsegment stelt de student in staat om te studeren in beeldende kunst of psychologie. Degenen die hoofdvak in de schone kunsten zijn, moeten een aanzienlijke hoeveelheid werk in de psychologie (bijna een minderjarige) nemen, terwijl degenen die de hoofdvak psychologie nemen een aanzienlijke hoeveelheid werk in de schone kunsten zullen doen. In het laatste jaar zullen de twee graduate cursussen in kunsttherapie, ARTH 6221 Studio / Technique of Art Therapy en ARTH 6210 Counseling / Art Therapy Process I, worden gevolgd tijdens het najaarssemester en zullen twee graduate cursussen (nader te bepalen) worden genomen tijdens het voorjaarssemester, samen met die niet-gegradueerde cursussen die nodig zijn om de vereisten van de bachelor te voltooien. Zowel bachelor- als afstudeerkrediet worden voor deze vier cursussen gegeven en verminderen zo de financiële kosten van een student aanzienlijk. Stage cursussen zou niet beginnen tot het voorjaar semester of mogelijk het tweede jaar in het programma.

The Columbian College Experience van GW Arts

Algemene toelatingsvoorwaarden

  • Een bachelordiploma van een regionaal erkende hogeschool of universiteit met een grade point average van B of beter.
  • Verklaring van doel
  • 2-3 aanbevelingsbrieven
  • Studio Art vereiste cursussen
  • Psychologie vereiste cursussen
  • Portefeuille
  • Online app
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Lees Minder