Master of Arts in internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beurs en vaardigheden combineren om een wereldwijde carrière te dienen

De Maxwell School's Master of Arts in Internationale Betrekkingen (MAIR) biedt een flexibel 40-credit, 16-maands curriculum. Geklasseerd als een van de beste professionele opleidingen in internationale zaken in de wereld, combineert ons MAIR-programma rigoureuze interdisciplinaire cursussen met praktijkervaringen.

Wij bieden studenten een solide basis in internationaal management, onderzoeksontwerp en analyse in combinatie met een diepgaand en interdisciplinair inzicht in de complexiteit van internationale aangelegenheden.

De kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan door cursussen en praktijkervaringen, bereiden onze studenten voor om succesvol te zijn voor een zinvolle carrière die een verschil maakt ten dienste van het algemeen welzijn in alle sectoren - overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, ngo's en particuliere bedrijven.

Competentie en op ervaring gebaseerd curriculum

De inherente flexibiliteit van het MAIR-programma stelt studenten in staat het curriculum vorm te geven voor een educatieve ervaring die het beste aansluit bij uw carrièredoelen. Studenten voltooien twee semesters van cursussen op de campus en een of twee semesters buiten de campus voor hun stage-ervaring.

De cursussen bestaan uit vijf kerncursussen, een handtekeningcursus die aansluit bij je carrière en de Capstone-cursus, die studenten voorbereidt op de stage-ervaring.

Loopbaantracks

Studenten kiezen een van de vijf loopbaantracks, die een beter begrip van het volgende bieden:

  • Ontwikkeling en humanitaire hulp
  • Governance, diplomatie en internationale organisaties
  • Internationale politieke economie: financiën, handel en migratie
  • Vrede, veiligheid en conflicten
  • Regionale concentratie

Stage ervaring

Studenten krijgen een aanzienlijke professionele werkervaring door middel van stagewerkzaamheden voltooid in de zomer of laatste herfst semester. Maxwell biedt Global Internship-programma's in meer dan 20 landen, evenals opties in Washington, DC, via ons Maxwell in Washington-programma in het Center for Strategic

Taalvaardigheid

Competentie in een tweede taal is een basis voor een succesvolle carrière in internationale relaties. Vaardigheid in een tweede taal is een afstudeervereisting (aanbevolen voorafgaand aan de inschrijving, maar kan worden verbeterd via onze wereldwijde programma's).

Deskundige faculteit en kwaliteitsonderwijs

Onze gerenommeerde internationale betrekkingenfaculteit zijn experts op hun vakgebied en doen baanbrekend onderzoek, ondersteund door negen interdisciplinaire onderzoekscentra en door Maxwell gesponsorde instituten, die helpen bij het vormgeven van beleidsdebatten op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Bijna alle professoren van Maxwell zijn voltijds aangestelde tenure track-medewerkers die regelmatig op de campus aanwezig zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn.

Bezoek onze PAIA faculteitspagina om meer te weten te komen over deze prominente opvoeders en onderzoekers.

Carrière succes na het afstuderen

Het merendeel van onze studenten heeft werk voordat ze afstuderen. Zesennegentig procent van de beveiligde banen van onze pas afgestudeerden binnen 6 maanden na hun afstuderen bij de Amerikaanse federale, nationale en lokale overheid (24%); particuliere sector (37%); binnenlandse non-profit (17%); internationale overheid en NGO's (21%); of voer een Ph.D. programma. Onze alumni worden leiders op hun vakgebied met succesvolle carrières internationale ontwikkeling en relaties, gemeenschaps- en economische ontwikkeling, en veiligheid en intelligentie, verspreid over zowel de publieke als de private sector. Als Maxwell-student profiteer je van de ondersteuning van dezelfde alumni, evenals het Palmer Career Center, tijdens je zoektocht naar een baan.

Het is alles wat je nodig hebt

Flexibele studiekeuzes die passen bij je carrièredoelen

Onze Executive Master in IR biedt een flexibel programma voor professionals in de loopbaan die hun loopbaan willen verbeteren of veranderen. Studenten hebben de mogelijkheid om hun EMIR te verdienen via ons programma in Syracuse of in DC.

We bieden ook een reeks dual-degree-programma's, zoals MPA / MAIR, MPA / Economics, MPA / JD, waarmee studenten hun onderwijservaring kunnen aanpassen aan hun toekomstige doelen.

Ons Elite Atlantis-programma omvat postuniversitair werk aan twee universiteiten, de Maxwell-school in de Verenigde Staten en de Hertie School of Governance in Berlijn, Duitsland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, ... Lees meer

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, and international relations. It includes America’s leading graduate school of public affairs, offering highly regarded professional degrees alongside advanced scholarly degrees in the social sciences; and it is home to undergraduate programs across the full spectrum of social sciences. Lees Minder