Een combinatie van wetenschap en vaardigheden om wereldwijde carrières te dienen.

De Maxwell School's Master of Arts in Internationale Betrekkingen (MAIR) biedt een flexibel 40-credit, 16-maands curriculum. Geklasseerd als een van de beste professionele opleidingen in internationale zaken in de wereld, combineert ons MAIR-programma rigoureuze interdisciplinaire cursussen met praktijkervaringen.

Wij bieden studenten een solide basis in internationaal management, onderzoeksontwerp en analyse in combinatie met een diepgaand en interdisciplinair inzicht in de complexiteit van internationale aangelegenheden.

De kennis en vaardigheden die we hebben opgedaan door cursussen en praktijkervaringen, bereiden onze studenten voor om succesvol te zijn voor een zinvolle carrière die een verschil maakt ten dienste van het algemeen welzijn in alle sectoren - overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, ngo's en particuliere bedrijven.

Competentie en op ervaring gebaseerd curriculum

De inherente flexibiliteit van het MAIR-programma stelt studenten in staat het curriculum vorm te geven voor een educatieve ervaring die het beste aansluit bij uw carrièredoelen. Studenten voltooien twee semesters van cursussen op de campus en een of twee semesters buiten de campus voor hun stage-ervaring.

Coursework bestaat uit vijf Core Courses, één Signature Course die aansluit op je carrièrepad en de Capstone Course, die studenten voorbereid op de stage-ervaring.

Loopbaantracks

Studenten kiezen een van de vijf loopbaantracks, die een dieper inzicht bieden in het volgende:

  • Ontwikkeling en humanitaire hulp
  • Governance, diplomatie en internationale organisaties
  • Internationale politieke economie: financiën, handel en migratie
  • Vrede, veiligheid en conflicten
  • Regionale concentratie

Stage ervaring

Studenten krijgen een aanzienlijke professionele werkervaring door middel van stagewerkzaamheden voltooid in de zomer of laatste herfst semester. Maxwell biedt Global Internship-programma's in meer dan 20 landen, evenals opties in Washington, DC, via ons Maxwell in Washington-programma in het Center for Strategic

Taalvaardigheid

Competentie in een tweede taal is een basis voor een succesvolle carrière in internationale relaties. Vaardigheid in een tweede taal is een afstudeervereisting (aanbevolen voorafgaand aan de inschrijving, maar kan worden verbeterd via onze wereldwijde programma's).

Deskundige faculteit en kwaliteitsonderwijs

Onze gerenommeerde internationale betrekkingenfaculteit zijn experts op hun vakgebied en doen baanbrekend onderzoek, ondersteund door negen interdisciplinaire onderzoekscentra en door Maxwell gesponsorde instituten, die helpen bij het vormgeven van beleidsdebatten op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Bijna alle professoren van Maxwell zijn voltijds aangestelde tenure track-medewerkers die regelmatig op de campus aanwezig zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn.

Bezoek onze PAIA faculteitspagina om meer te weten te komen over deze prominente opvoeders en onderzoekers.

Carrière succes na het afstuderen

De meerderheid van onze studenten zorgt voor een baan voordat ze afstudeert. Zesennegentig procent van onze pas afgestudeerden heeft binnen zes maanden na afstuderen in de Amerikaanse federale, staats- en lokale overheid (24%) gezorgd voor een baan; particuliere sector (37%); binnenlandse non-profitorganisatie (17%); internationale overheid en NGO's (21%); of ga een PhD-programma aan. Onze alumni worden leiders in hun vakgebied met succesvolle carrières internationale ontwikkeling en relaties, gemeenschaps- en economische ontwikkeling, en veiligheid en intelligentie, zowel in de publieke als de private sector. Als student van Maxwell profiteer je van de steun van dezelfde alumni en het Palmer Career Center tijdens je zoektocht naar werk.

Het is alle graden die je nodig hebt.

Flexibele studiekeuzes die passen bij je carrièredoelen

Onze Executive Master in IR biedt een flexibel programma voor midcarrièreprofessionals die hun carrières willen verbeteren of verbeteren. Studenten hebben de optie om hun EMIR te verdienen via ons programma in Syracuse of DC.

We bieden ook een reeks dual-degree-programma's, zoals MPA / MAIR, MPA / Economics, MPA / JD, waarmee studenten hun onderwijservaring kunnen aanpassen aan hun toekomstige doelen.

Ons Elite Atlantis-programma omvat postuniversitair werk aan twee universiteiten, de Maxwell-school in de Verenigde Staten en de Hertie School of Governance in Berlijn, Duitsland.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
16 maanden
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019