Master of Arts in internationaal wetenschaps- en technologiebeleid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wetenschappelijke en technologische vooruitgang vormen het platform voor internationale concurrentiekracht, die het grootste deel van de nationale groei en verbeteringen in de kwaliteit van het leven wereldwijd aanstuurt. In de wereldwijde omgeving van vandaag is innovatie essentieel om maatschappelijke problemen op te lossen en de concurrentie voor te blijven.

Ontwikkelingen in informatietechnologie, verkenning van de ruimte en genetische modificatie, evenals vooruitgang in materiaalkunde, worden bestuurd en gevormd door instellingen die wetenschaps- en technologiebeleid bepalen. Dit programma stelt zijn studenten in staat om voorop te lopen in beleid dat de wetenschap en technologie beïnvloedt.

Wat je zult studeren

Ons curriculum combineert vereiste en keuzevakken die professionele training bieden in innovatie en economische groei, technologiebeheer, technologie en ontwikkeling, ruimtebeleid en nationale veiligheid.

Om je Master of Arts in International Science and Technology Policy te behalen, moet je ons 40 creditprogramma succesvol afronden, dat 9 credits van kerncursussen omvat, 15 credits in het door jou gekozen concentratieveld, 6 credits van analytische competentiecursussen, een 1 credit vaardighedencursus, en 9 studiepunten van keuzevakken.

Concentratie veld

Studenten selecteren een concentratieveld waarmee ze zich kunnen concentreren op gebieden van bijzonder belang, zoals ruimtebeleid, het milieu of technologiebeheer. In overleg met de programmadirecteur kunnen studenten ook hun eigen concentraties ontwerpen.

Analytische competentie

Studenten zullen zes studiepunten volgen van analytische competentiecursussen die zijn ontworpen om achtergrond- en analytische hulpmiddelen mee te delen die worden gebruikt bij beleidsevaluatie. Studenten kiezen cursussen uit de volgende categorieën: beleidsanalyse en openbaar bestuur; economische theorie en concepten; en onderzoeksmethoden.

121752_43735697600_277e7d4b03_o.jpg

Voorwaarde

Wetenschap

Studenten worden aangemoedigd om sterke analytische vaardigheden te hebben en een aangetoonde interesse in beleidskwesties met significante wetenschappelijke of technologische dimensies.

Aangesloten Instituut

Het Instituut voor Internationaal Wetenschaps- en Technologiebeleid (IISTP) is een wereldleider op het gebied van internationaal onderzoek en onderwijs op het gebied van openbaar beleid op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie.

134754_2019ClassProfile.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Waar ga je heen?

graphic: pie chart, 55% private, 18% public, 27% non-profit, International Science and Technology Policy

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2014 omvatten de topwerkgevers:

  • Association for Computing Machinery
  • National Academics of Sciences, Engineering and Medicine
  • Nationale Defensie Universiteit
  • Stinger Ghaffaraian Technologies
  • Amerikaans ministerie van luchtmacht

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, sitebezoeken en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Elliott School by the Numbers

Elliott School by the NumbersThe George Washington University - Elliott School Of International Affairs","author_url":"","source":""}" />

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder