Wetenschappelijke en technologische vooruitgang vormen het platform voor internationale concurrentiekracht, die het grootste deel van de nationale groei en verbeteringen in de kwaliteit van het leven wereldwijd aanstuurt. In de wereldwijde omgeving van vandaag is innovatie essentieel om maatschappelijke problemen op te lossen en de concurrentie voor te blijven.

Ontwikkelingen in informatietechnologie, verkenning van de ruimte en genetische modificatie, evenals vooruitgang in materiaalkunde, worden bestuurd en gevormd door instellingen die wetenschaps- en technologiebeleid bepalen. Dit programma stelt zijn studenten in staat om voorop te lopen in beleid dat de wetenschap en technologie beïnvloedt.

Wat je zult studeren

Ons curriculum combineert vereiste en keuzevakken die professionele training bieden in innovatie en economische groei, technologiebeheer, technologie en ontwikkeling, ruimtebeleid en nationale veiligheid.

Om je Master of Arts in International Science and Technology Policy te behalen, moet je ons 40 creditprogramma succesvol afronden, dat 9 credits van kerncursussen omvat, 15 credits in het door jou gekozen concentratieveld, 6 credits van analytische competentiecursussen, een 1 credit vaardighedencursus, en 9 studiepunten van keuzevakken.

Concentratie veld

Studenten selecteren een concentratieveld waarmee ze zich kunnen concentreren op gebieden van bijzonder belang, zoals ruimtebeleid, het milieu of technologiebeheer. In overleg met de programmadirecteur kunnen studenten ook hun eigen concentraties ontwerpen.

Analytische competentie

Studenten zullen zes studiepunten volgen van analytische competentiecursussen die zijn ontworpen om achtergrond- en analytische hulpmiddelen mee te delen die worden gebruikt bij beleidsevaluatie. Studenten kiezen cursussen uit de volgende categorieën: beleidsanalyse en openbaar bestuur; economische theorie en concepten; en onderzoeksmethoden.

Voorwaarde

Wetenschap

Studenten worden aangemoedigd om sterke analytische vaardigheden te hebben en een aangetoonde interesse in beleidskwesties met significante wetenschappelijke of technologische dimensies.

Aangesloten Instituut

Het Instituut voor Internationaal Wetenschaps- en Technologiebeleid (IISTP) is een wereldleider op het gebied van internationaal onderzoek en onderwijs op het gebied van openbaar beleid op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie.

Waar ga je heen?

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2014 omvatten de topwerkgevers:

  • Association for Computing Machinery
  • National Academics of Sciences, Engineering and Medicine
  • Nationale Defensie Universiteit
  • Stinger Ghaffaraian Technologies
  • Amerikaans ministerie van luchtmacht

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, sitebezoeken en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van The George Washington University - Elliott School Of International Affairs »

Laatst bijgewerkt op September 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
jan 13, 2020
aug 31, 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
1,890 USD
per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 13, 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 31, 2020
Aanmeldingslimiet

jan 13, 2020

aug 31, 2020

Elliott School of International Affairs Graduate Admissions

Master of Arts in International Science and Technology Policy