Master of Arts in interculturele en internationale communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Master of Arts in interculturele en internationale communicatie is een 36 credit, op de campus of gemengd programma aan de Royal Roads University . Het is een innovatief persoonlijk, professioneel en academisch ontwikkelingsprogramma, ontworpen voor studenten die een communicatieve carrière willen nastreven in onze steeds meer gediversifieerde en geglobaliseerde wereld. Dit programma wordt in twee indelingen aangeboden: een on-campusprogramma van 18 maanden, of een tweejarig gemengd model, waarin online leren met een residentie op de campus is geïntegreerd.

Door tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar strategische en onafhankelijk denkende communicatieprofessionals die organisaties kunnen helpen om te reageren op de snel veranderende mondiale omgeving, zullen afgestudeerden de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om effectief te communiceren in complexe omstandigheden, gebruikmakend van diverse media- en communicatiegenres, en verschillende doelgroepen aanspreken in meerdere culturele omgevingen. Studenten verkennen interculturele en internationale communicatietheorie, academisch schrijven en communicatie, mediarelaties in een mondiale context, public affairs en advocacy, sociale marketing en meer.

Voor wie het is

De MA in het programma Intercultural and International Communication is bedoeld voor strategische en onafhankelijk denkende communicatiemanagers die hun vermogen willen verbeteren om organisaties te helpen bij het reageren op de snel veranderende mondiale omgeving, evenals individuen met een bacheloropleiding in de kunsten of in de wetenschap die willen doorgaan of hun carrière verbeteren in professionele communicatie in de interculturele of internationale sfeer. Dit programma is ontworpen om interculturele communicatie in balans te brengen met internationale communicatie om theorie en praktijk beter te integreren.

Blended Delivery Model, 22 maanden

Het gemengde leveringsmodel van de MA in het Interculturele en Internationale Communicatie-programma is de voorkeursoptie geweest voor veel studenten met aanzienlijke professionele ervaring en willen hun carrière in interculturele en internationale communicatie bevorderen. Het blended programma omvat online leren met een residentie op de campus, studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om een ​​onderzoekspaper in te vullen (op basis van openbaar beschikbare gegevens, geen levende menselijke onderwerpen) om theorie en praktijk te integreren en aan te tonen dat je goed thuis bent in interculturele en internationale communicatie en beschikken over een goed ontwikkeld perspectief als wereldburger.

On-Campus Delivery Model, 18 maanden

Het bezorgmodel op de campus van de MA in het programma Interculturele en Internationale Communicatie is populair bij studenten die hun opleiding willen voortzetten na het behalen van hun bachelordiploma, minstens één jaar werkzaam zijn en een carrière in interculturele communicatie willen nastreven.

Studenten in de on-campus-programma hebben de mogelijkheid om het programma te voltooien in 18 maanden met een cursus-gebaseerde optie , of een stage . Beide opties benadrukken het belang van ervaringsgericht leren en studenten ontwikkelen een breed scala aan communicatieve vaardigheden terwijl ze leren effectief te werken met personen uit andere culturen, regio's en ideologieën.

78762_2015-10_Int-Students-SG-0589.jpguitkomsten

De MA in interculturele en internationale communicatie bereidt mensen voor op werk in:

 • Internationale of multiculturele gouvernementele of niet-gouvernementele organisaties (ngo's);
 • Internationale journalistiek en documentaire rapportage;
 • Multi-etnische en multiculturele gemeenschappen;
 • Internationale media;
 • Intercultureel conflictbeheer;
 • Internationale communicatiebedrijven;
 • Sociale marketing en ontwikkelingshulp;
 • Internationale relaties;
 • Communautair activisme;
 • Duurzame internationale en interculturele ontwikkeling;
 • Culturele interpretatie en bemiddeling;
 • Verdere studies op een van deze gebieden.

Na succesvolle afronding van het MA Intercultural and International Communication-programma aan de Royal Roads University , hebt u uw bekwaamheid op professioneel en internationaal niveau bewezen en bent u klaar om de uitdagingen aan te gaan waarmee communicatiemanagers geconfronteerd worden in de snel veranderende culturele, sociale en economische situatie van vandaag. economische en politieke omgevingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Lees meer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Lees Minder