Master of Arts in innovatie via business, engineering en design. Specialisatie: Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit tweejarige masterprogramma is gebaseerd op de behoefte van het bedrijf aan medewerkers die innovaties kunnen initiëren, leiden en bevorderen. Het programma wordt gegeven in het Engels.

In het werk van de studenten met innovaties moet de student het proces in zijn verschillende delen in evenwicht houden voor ontwerp, functie, duurzaamheid en productieomstandigheden. Dit vereist kennis van of interactie tussen verschillende disciplines, waarbij verschillende benaderingen, perspectieven en benaderingen worden gebruikt. Het programma is gebaseerd op gemeenschappelijke projecten vaak in samenwerking met de industrie en organisaties, samen met vooruitgang in ontwerp en een verbreding naar andere disciplines (bedrijf en technologie). Ervaringen uit projecten die worden besproken en in verband gebracht met de professionele vaardigheden van de student. In afzonderlijke cursussen bestudeerde wetenschappelijke methode gebruikt in het innovatieproces.

Toelatingseisen

Algemene toelatingseisen voor studies op het tweede niveau en specifieke toelatingseisen:

  • 90 studiepunten in het hoofdvak ontwerp (inclusief een onafhankelijk project van ten minste 15 studiepunten) of het equivalent daarvan.
  • Engels B / Engels 6 of het equivalent.
  • Goedgekeurde portfolio.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is deels gebaseerd op portfolio, doelverklaring en cv.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma leidt studenten op in project- en innovatiebeheer, proces- en productontwikkeling, bedrijfs- en systeemontwikkeling en sociaal ondernemerschap. Studenten ontwikkelen diepgaande kennis in ontwerp, terwijl de interactie en delen gebeurt met business en technologie. Studenten die door de training gaan, kunnen duurzame oplossingen creëren die rekening houden met vorm, functie en hulpbronefficiëntie.

Mate

Master of Arts

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder