Master of Arts in geschiedenis en cultuur

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Vanwege COVID-19:

 • Gestandaardiseerde GRE / GMAT-testvereisten zijn optioneel voor alle "Masters" -programma's.
 • Deze vrijstelling is alleen van toepassing op de najaarsklasse van najaar 2020
 • Internationale studenten moeten nog steeds slagen voor de TOEFL-, IELTS- of PTE-tests om te voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis.
 • Wij zijn altijd bereikbaar voor één op één online consult.

Vorm het verhaal.

Het graduaatprogramma Geschiedenis en Cultuur is gespecialiseerd in culturele en intellectuele geschiedenis, met een sterke nadruk op interdisciplinair werk. Hoewel de geografische focus Europees en Amerikaans blijft, benadrukt de studie de productie en verspreiding van kennis in mondiale contexten. Studenten worden getraind om een scala aan intellectuele en culturele problemen te overwegen om de actuele relevantie vanuit meerdere disciplinaire perspectieven te drukken.

Het programma legt de nadruk op de opleiding van leerkrachten naast wetenschappers en de voorbereiding op niet-academische en academische carrières. Via kansen zoals stages, seminars en workshops kunnen studenten aanvullende training krijgen op verschillende gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, publicaties, digitale media, museuminstellingen en filantropische organisaties.

"De professoren bij Drew hebben me echt geholpen om te beslissen wat voor soort historicus ik wilde zijn en moedigden me aan om delen van de geschiedenis te verkennen die ik nooit had overwogen, bijvoorbeeld de cursus van Dr. Jonathan Rose, The Victorian Mind, concentreerde zich niet alleen op prominente filosofen in het Victoriaanse Engeland Dr. Rose verwerkte studies over kunst, theater en fictie om ons te helpen de politieke en culturele stromingen die op dat moment plaatsvonden te begrijpen. '

Emily Jelly G'12

Master of Arts in geschiedenis en cultuur

Curriculaire componenten

Historiografie - stelt studenten bloot aan talrijke historische benaderingen over verschillende onderwerpen en tijdsperioden, met als doel inzicht te krijgen in de soorten vragen die historici stellen en de verschillende methodieken die zij gebruiken om dat verleden te bestuderen, via historische werken die van cruciaal belang zijn voor ons collectieve begrip, en historiografische gesprekken tussen en tussen historici.

Methodologie - omvat methodologische en / of theoretische benaderingen in de geschiedenis of vanuit een andere discipline, via theoretische teksten en werk van wetenschappers die die theorie gebruiken.

Extradisciplinariteit - ontwikkelt vertrouwdheid met de wetenschappelijke perspectieven, literatuur en methoden van een extra-disciplinair veld, voorbij de geschiedenis.

Onderzoek - ontwikkelt de methoden van historische studiebeurzen, zoals archiefwerk, primaire bronanalyse en thesis en argumentontwikkeling, resulterend in de voorbereiding van een publiceerbare paper en ondersteund door nauw samen te werken met docenten met expertise in de materie.

Toelatingseisen

 • Startvoorwaarden: herfst
 • Deadline: 1 februari
 • Extended MA: Rolling na 1 februari
Applicatievereisten
 • Voor de masteropleiding, een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling
 • Voltooid aanvraagformulier
 • Officiële transcripten van alle instellingen voor hoger onderwijs
 • GRE-scores (vereist voor Ph.D., optioneel voor MA)
 • Persoonlijke verklaring
 • Academisch schrijfvoorbeeld
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • $ 35 Aanmeldkosten
Internationale aanvragers

We nodigen je uit deel te nemen aan de internationale gemeenschap van internationale studenten van Drew uit tientallen landen over de hele wereld.

Het idee van studeren in een ander land is spannend. We weten dat het ook overweldigend kan overkomen, maar we zijn er om u te helpen bij het proces. Veel van de informatie die je nodig hebt, is hier, maar aarzel nooit om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt.

Aanvullende toepassingsvereisten

Verstrek ondersteunend applicatiemateriaal

Naast het indienen van alle specifieke programma-aanvraagmaterialen, moeten internationale studenten aanvullende documenten verstrekken die helpen bij het evalueren van uw kandidatuur voor toelating.

 • TOEFL- of IELTS-scores
  • Internationale aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is en die hun bachelordiploma van een buitenlandse universiteit hebben behaald, zelfs als Engels de instructietaal is, moeten TOEFL- of IELTS-scores indienen. Het Data Analytics-programma heeft minimumvereisten: TOEFL - 80 met 18 subscores / IELTS - 6.5 met 6.0 subscores. Deze scores moeten actueel zijn binnen 2 jaar na het semester waarvoor u solliciteert.
  • Gebruik Code 2193, Afdeling 21
 • TOEFL-vrijstelling
 • Kandidaten die een eerdere graad hebben voltooid bij een geaccrediteerde instelling waar Engels de instructietaal is, kunnen om een ontheffing verzoeken.
 • Transcriptevaluatie
 • Aanvragers worden aangemoedigd internationale transcripties te laten evalueren door een Nors-lidreferentiesevaluatie-dienstverleningsorganisatie.

stages

Studenten in de MA en Ph.D. programma's kunnen kiezen voor een stage in een professionele context waar geschiedenis en cultuur aanvullende expertise bieden, zoals musea en bibliotheken of gespecialiseerde uitgevers, stichtingen of bedrijven.

133752_MeetWithUs.jpg

© Drew University

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies ... Lees meer

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies and Drew Theological School. Be they teachers, poets, doctors, ministers, scholars, community leaders, activists or lifelong learners, graduates of Drew’s professional and academic graduate programs have a humanistic, creative and ethical way of thinking and working. Lees Minder