Master of Arts in film- en televisieproductie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Universiteit van Anglia Ruskin

Ontwikkel als producent / regisseur van feitelijke programma's en breid je creatieve vaardigheden en technische kennis uit. Met gesprekken door professionals uit de industrie en toegang tot een breed scala aan apparatuur, creëert u een portfolio met werk waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest.

Careers

Onze cursus bereidt je voor op een carrière op tv of in de bredere media en helpt je om te beslissen welke gebieden van de industrie je het meest aantrekken. Hoewel de nadruk ligt op regisseren en produceren, kun je ervoor kiezen om na je afstuderen over te stappen naar cinematografie, productiebeheer of zelfs verkoop van televisieprogramma's. Je zou ook een bijzondere interesse kunnen ontwikkelen in observationele documentaire, natuurhistorische films of wetenschappelijke programmering en besluiten om een carrière op deze gebieden te volgen.

Hier bij Cambridge School of Art krijg je specialistische vaardigheden die nuttig zullen zijn voor traditionele, experimentele en creatieve documentaire maken, of films voor onderwijs, training, public relations, actualiteiten, marketing en campagnes. Onze cursus bereidt je voor op het smeden van een portfolio of freelance-carrière en geeft je de mogelijkheid om content van hoge kwaliteit te maken voor uitzending, web, filmfestivals of cinema.

Modules & beoordeling

Kernmodule

 • Film en televisie onderzoek en context
 • Visual Storytelling
 • Het publiek begrijpen
 • Master's Dissertation Art and Design
 • Masterproject: kunst en design

Beoordeling

Je zult je leren demonstreren en ervoor zorgen dat je de kennis en vaardigheden ontwikkelt om de cursus te voltooien door:
 • Films produceren en regisseren van verschillende lengtes en stijlen.
 • Werken in een team aan een tv-studioproductie.
 • Schriftelijke productieanalyses en reflecterende commentaren.
 • Essays.
 • Schema's en budgetten filmen.
 • Filmvelden.
 • Je laatste Masters-project: deze film is je 'visitekaartje' voor de industrie.

Je opdrachten worden meestal aan het einde van elke termijn ingediend. Je zult ook informeel worden beoordeeld en feedback krijgen gedurende de looptijd om je te helpen het hoogste niveau te bereiken. Feedback kan een film, een presentatie of een groepsparticipatie zijn; het wordt gegeven door je mentor en je medestudenten.

Plaatsingen en werkervaring in Cambridge School of Art

'Werkervaring opdoen' is gemakkelijk, toch? Je pakt gewoon je penseel op of gaat zitten met je ontwerpsoftware en maakt iets moois.

Maar de echte werkende wereld is steeds competitiever en het soort vaardigheden en ervaring dat je nodig hebt om op te vallen als een werknemer of om te slagen in het werken als zelfstandige, brengt verschillende overdraagbare vaardigheden met zich mee. Het helpt ook om een of twee contactpersonen in de sector te hebben, die al je potentieel zien.

Als een van onze studenten heb je waarschijnlijk de kans om stage te lopen in onze module 'Werken met de creatieve industrie'. Maar zelfs als u dat niet doet, ontdekt u mogelijkheden om cruciale ervaring, vaardigheden en bekendheid te krijgen door middel van door de industrie geleide activiteiten zoals live-instructies.

Cursuskosten

 • Britse en EU-studenten, 2019/20 (per jaar): £ 8.500
 • Britse en EU-studenten, 2019/20 (deeltijd, per jaar): £ 4.250
 • Internationale studenten vanaf 2019/20 (per jaar): £ 13.700
 • Internationale studenten vanaf 2019/20 (deeltijd, per jaar): £ 6.850
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Lees meer

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Lees Minder
Hatfield , Mexico Stad , Bogotá , Salford , Bad , Cambridge , Londen , Northampton + 7 Meer Minder