Master of Arts in film en media

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel de expertise, middelen en relaties die u nodig hebt om in de film- en mediabranche te werken met de geavanceerde academische programma's van Johns Hopkins, Master of Arts in film en media. Dit programma met 30 credits geeft je de tools en begeleiding om je eigen standpunt, missie, onderscheidende vertelaanpak en professionele portfolio in jouw aandachtsgebied te cultiveren.

Bouw een brede kennis van de basisprincipes van de industrie op in lessen die worden gegeven door schrijvers, producenten, geluidsprofessionals en makers. Je neemt ook deel aan tal van gastcolleges gegeven door toonaangevende creatieven en hebt de unieke kans om te leren van bezoekende kunstenaars (gefinancierd door subsidies van Sundance) die experts zijn in meeslepende verhalen.

Ontwikkel diepe expertise door een van de drie concentraties te kiezen:

  • Schrijven: leer originele tv-seriescripts schrijven en speelfilms met films, evenals hoe u kunt schrijven voor verschillende digitale mediaplatforms
  • Geluid: ontwikkel geavanceerde vaardigheden in het opnemen, bewerken, ontwerpen en mixen van geluid op alle tv-, film- en digitale formaten.
  • Business: word vloeiend in de mechanica en verander het landschap van de media-business, inclusief de juridische, ontwikkeling, financiering, marketing, distributie en fysieke productieaspecten van de business.

U krijgt een brede bekendheid met de film- en media-industrie door de vereiste kerncursussen filmmaken, schrijven, geluid, zakelijke basisprincipes en meeslepende verhalen. Studeer af met een portfolio van werkvoorbeelden in uw concentratiegebied - en met de vaardigheden om uw film- en mediadromen waar te maken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Lees meer

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Lees Minder