Master of Arts in diplomatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Winston Churchill, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, zei eens: " Diplomatie is de kunst mensen te vertellen op zo'n manier naar de hel te gaan dat ze om een ​​routebeschrijving vragen." Terwijl diplomaten te maken hebben met grote geschillen in de wereld, van handelsgeschillen tot gewapende conflicten confrontaties, is het voor hen van cruciaal belang dat ze tactvol zijn bij het omgaan met deze zaken. Tijdens onderhandelingen probeert een diplomaat de best mogelijke deal te krijgen op de best mogelijke manier, en ervoor te zorgen dat de belangen van het thuisland worden beschermd. Het vertegenwoordigen van je land heeft grote verantwoordelijkheden en het masterprogramma Diplomacy bereidt je voor op een leidende rol in de publieke of private sector, waar je kennis van internationale betrekkingen, je vaardigheden in onderhandelingen en je capaciteiten van kritisch denken tot grote successen zullen leiden. Heb je altijd al gedroomd van een carrière bij de buitenlandse dienst, een internationale organisatie of bij een multinational? De Master's in Diplomacy is de opstap om deze dromen werkelijkheid te laten worden.

  • Kwaliteitscurricula aanbieden die de essentiële facetten van diplomatie dekken.
  • Het bieden van adequate ondersteunende diensten om het onderwijsproces te verbeteren.
  • Om diplomaten (huidig, potentieel en toekomstig) in het maatschappelijk middenveld, het bedrijfsleven en de overheid te versterken met de nodige diplomatieke vaardigheden om succesvol te zijn.
  • Kritisch denken, diversiteit respecteren en effectief communiceren.
  • Het vermogen om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan - een samenleving die wordt geïnformeerd, vermaakt, overtuigd en gevormd door internationale communicatie.
  • Praktische vaardigheden introduceren, zoals het schrijven van diplomatieke rapporten, taalanalyse, onderhandeling en communicatie met de media.
  • Stel studenten in staat om de bronnen van conflicten op individueel, organisatorisch en politiek niveau te identificeren en aan te pakken.

Programmastructuur

Overbruggende cursussen

Weekendklassen

Cursus A | fri -sat | 9:00 - 12:00 uur

Cursus B | fri -sat | 14:00 - 17:00 uur

Als een cursus is geregistreerd, wordt één timing geselecteerd

accreditatie

De American University In the Emirates is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

American University in the Emirates’ (AUE) motto is that “Nothing is Impossible” and through this empowering phrase, it continuously nurtures its students to take on their studies like taking on the w ... Lees meer

American University in the Emirates’ (AUE) motto is that “Nothing is Impossible” and through this empowering phrase, it continuously nurtures its students to take on their studies like taking on the working world, through a perfectly constructed pathway to success. Lees Minder