Master of Arts in diplomatie en internationaal recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

VOORBEREIDING OP OPENBAAR LEIDERSCHAP

Deze zeer competitieve éénjarige MA in diplomatie en internationaal recht biedt u een interdisciplinair diploma in samenwerking met het zomercertificeringsprogramma van Oxford University in de internationale mensenrechtenwetgeving. Door middel van het programma, verkrijgt u zowel de fundamentele kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan in internationaal recht, diplomatie en internationale belangenbehartiging.

Het programma stelt u in staat om kritisch na te denken over complexe diplomatieke en internationale juridische kwesties in real-world contexten. Door theorie toe te passen op de praktijk, zul je een aantal van de belangrijkste vragen behandelen waarmee publieke en niet-gouvernementele instellingen over de hele wereld te maken hebben, zoals 'Waarom participeren staten in internationale instellingen die mondiale samenwerking bevorderen?' Of 'Hoe gaan staten en instellingen om wanneer ze samenwerken?' samenwerking mislukt en conflict volgt? "

EEN GLOBALE EN INTERDISCIPLINAIRE PERSPECTIE VERDIENEN

Het doel van dit programma is om sterke analytische denkers en beoefenaars klaar te maken om van dienst te zijn in alle culturen en nationale grenzen.

Cursussen in diplomatie en internationaal recht omvatten elementen van internationale betrekkingen, economie, recht en politieke wetenschappen om de problemen van onze tijd te onderzoeken - en zoeken naar de beste manier om innovatieve oplossingen te beheren en beheren. Je ontwikkelt expertise in onderhandeling, strategisch diplomatiek denken en juridische analyse om je volgende carrièrestap te ondersteunen.

ONBEPERKTE TOEGANG TOT PRESTIGIEUZE PROGRAMMA PARTNERS

Een kerncomponent van het masterprogramma diplomatie en internationaal recht is de mogelijkheid om samen te werken met onze prestigieuze partners, door klasentheorie toe te passen op uitdagende praktische omgevingen:

  • Studenten in de MA-programma partner met het French War College in de jaarlijkse Coalition Exercise, een polyvalente simulatie van een militaire interventie tijdens een humanitaire crisis. AUP studenten treden toe tot de meer dan 500 functionarissen en diplomatieke deelnemers om de rol van VN- en internationale NGO-humanitaire hulpverleners ter plaatse in een conflictgebied te spelen, en werken een humanitair hulpplan uit dat verlichting biedt aan de tienduizenden burgers die bij het kruisvuur zijn betrokken .
  • Je zult ook een certificaat behalen van het University of Oxford International Human Rights Law Summer Program. Voorbereiding op het certificaat omvat een practicum over internationale rechtspraak in Den Haag, waar u deelneemt aan proefrapporten en briefings met deskundigen op hoog niveau.
  • Als onderdeel van de MA in Diplomacy and International Law-programma, neem je deel aan spannende, interactieve modules met toonaangevende experts en praktijkmensen van enkele van de meest betrokken NGO's van dit moment.

INZETBAARHEID

Afgestudeerden van de MA in diplomatie en internationaal recht gaan naar zinvolle carrières binnen het gebied van internationaal recht en belangenbehartiging. Het interdisciplinaire en rigoureuze karakter van het programma produceert professionals en wetenschappers die zijn uitgerust om complexe diplomatieke en internationale juridische kwesties kritisch te benaderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of Paris, The American University of Paris is perfectly situated to help you embark upon your academic journey of discovery. We provide a learning experience that places your pers ... Lees meer

Located in the heart of Paris, The American University of Paris is perfectly situated to help you embark upon your academic journey of discovery. We provide a learning experience that places your personal, intellectual, and professional development at its core. You can choose from over 25 undergraduate majors and four core fields of graduate study, all taught in English. AUP students are those that choose to live and learn internationally. They bring to the classroom their diverse cultural backgrounds, languages and perspectives, and the sense of adventure to become part of a global learning community outside of their own nationality and experience. In this multi-cultural context, AUP provides you with a strong academic foundation that supports critical thinking and practical application, and enables you to become a translator of culture with the capacity to analyze, adapt, and thrive in any environment. Lees Minder