Master of Arts in de statistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Tijdens het laatste decennium is de omvang en complexiteit van gegevens die door de industrie en de academische gemeenschap zijn verzameld, enorm toegenomen. Voorbeelden zijn enerzijds genomische en proteomische gegevens en anderzijds sociale media en elektronische handelsgegevens. De beschikbaarheid van dergelijke enorme hoeveelheden gegevens heeft een grote invloed op zowel academisch onderzoek als zakelijke praktijken. In het bijzonder verandert het de aard en focus van het statistisch beroep.

Het Departement van Statistiek aan de Universiteit van Haifa is toegewijd om zijn studenten een rigoureus, modern en up-to-date onderwijs te bieden in dit spannende tijdperk voor ons beroep. We concentreren ons op de fundamenten terwijl we de nieuwste methoden en toepassingen aanleren. We leggen de nadruk op computationele knowhow, het begrip van statistische ideeën en het vermogen om deze toe te passen . We trainen onze afgestudeerden om te analyseren en betekenisvolle conclusies te trekken uit gegevens, een vaardigheid die steeds belangrijker wordt. Ons doel is ervoor te zorgen dat afgestudeerden een leidende rol aannemen binnen het beroep, ongeacht hun loopbaankeuzes.

Wat ga je studeren

Het programma International Master of Arts in Statistics van de Universiteit van Haifa in Israël is gericht op het bieden van een rigoureus, modern en up-to-date onderwijs in de statistiek. Je wordt getraind om te analyseren en betekenisvolle conclusies te trekken uit gegevens die zijn verzameld in verschillende toepassingsgebieden. Dit omvat klinische studies, financiën, genomica en sociale media en web / mobiele applicaties. Het vermogen om met gegevens te redeneren is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in het huidige tijdperk van Big Data, Data Science en de digitale economie.

Het baanbrekende curriculum legt de nadruk op computationele knowhow en de fundamentele en kernthema's van de statistische wetenschappen. Tegelijkertijd is het ook wiskundig rigoureus en uitdagend. Het programma bereidt je voor op verdere academische studies en voor data-gerelateerde leiderschapsrollen in verschillende sectoren, waaronder high-tech, e-commerce, gezondheidszorg, onderzoek en ontwikkeling en meer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Lees Minder