Master of Arts in creatief adverteren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bouw je vaardigheden op als strategisch ingestelde art director of copywriter. Je leert in een omgeving die een full-service reclamebureau repliceert, waar je de creativiteit en de belangrijkste vaardigheden ontwikkelt om een succesvolle reclamecarrière te smeden.

Invoering

Werkend in creatieve teams van copywriter en art director, creëer je advertenties vanaf je eerste week en neem je projecten aan op basis van echte bureauverklaringen. Naast het ontwikkelen van begrip van conceptie en strategie, leert u ook de essentiële vaardigheden die essentieel zijn voor elke advertentierol - zoals IT-training, onderhandeling en het presenteren van ideeën. Je studeert af met een professionele portfolio en de contacten die je nodig hebt om de baan te krijgen die je wilt.

Wat onze afgestudeerden doen

De cursus heeft langdurige banden en aanwezigheid in veel van 's werelds beste bureaus. Onze alumni werken bij agentschappen zoals Ogilvy en BBH en in steden als Londen, New York, Sydney en Shanghai.128597_rsz_annie-spratt-dwyu3i-mqeo-unsplash.jpg

Wat je zult leren

Werkend aan projecten op basis van echte bureauopdrachten, creëer je boeiende campagnes door je te concentreren op planning, concepten en uitvoering. We zullen de ethische, economische, psychologische en sociaal-politieke gevolgen van uw werk onderzoeken en uw online en sociale media-vaardigheden ontwikkelen.

Je stelt je werk tentoon op de D

Studieblokken 1

Je kiest ervoor om je te specialiseren in art direction of copywriting, omdat we strategisch client-briefs beantwoorden. Als je je richt op art direction, leer je essentiële lay-out- en typografische vaardigheden en kijk je hoe fotografie, film, illustratie en beeldende kunst van toepassing zijn op reclame. Als je je specialiseert in copywriting, neem je praktische projecten aan om je te helpen schrijven in een heldere, levendige en visuele stijl om je publiek te stimuleren.

London Study Week is uw kans om uw kennis op te bouwen en waardevolle contacten te leggen terwijl we grote reclamebureaus bezoeken. We bezoeken ook een toonaangevende headhunter die u de soorten portefeuilles laat zien waar werkgevers naar op zoek zijn.

modules

 • Inleiding tot creatief adverteren
 • Introductie tot Studio Practice
 • Conceptontwikkeling
 • Bedrijf
 • Essay over gedrags- en cultuurstudies

Studieblok 3

Door samen te werken met een copywriter of art director, versterkt u uw communicatie- en onderhandelingsvaardigheden terwijl u een portfolio van live-projecten van bureaus en klanten maakt. U zult deze praktische elementen in evenwicht brengen door onderzoek in verschillende culturen te onderzoeken en te analyseren en IT-vaardigheden te leren in InDesign, Photoshop, imaging, bestandsconversie, typografie en webontwikkeling.

modules

 • Geïntegreerde portfolio

De bovenstaande modules zijn die welke door onze studenten worden bestudeerd of nieuwe worden voorgesteld. Programmastructuren en modules kunnen veranderen als onderdeel van onze curriculumverbeterings- en beoordelingsprocessen. Als een bepaalde module belangrijk voor u is, bespreek dit dan met de cursusleider.

Hoe je zult leren

Dit is een eenjarige, full-time cursus die meer dan 45 weken wordt gegeven en verdeeld in drie studieblokken van 15 weken.

Als je in kleine groepen werkt, leer je in seminars, workshops en individuele en team-tutorials. Uw projecten en processen weerspiegelen het leven in een fullservicebureau terwijl u zowel in copywriter / art director-paren werkt als individueel. Lezingen van professionals in de branche bieden reclame en media-inzichten en u vindt nuttige informatie over onderzoek en projectwerk in onze virtuele leeromgeving.

Evaluatiemethoden

 • Beoordeling aan het einde van elk studieblok.
 • Combinatie van visuele, mondelinge en schriftelijke opdrachten.
 • De laatste externe evaluatie vindt plaats in september.

Personeel

Je leert van verschillende professionals uit de branche met ervaring in het werken voor bureaus zoals Y

Sommige personeelsleden geven alleen les op specifieke modules, en uw cursus bevat misschien niet elk lid dat hier wordt getoond.

uitrusting

 • Volledige IT-voorzieningen
 • Cursusspecifiek computersuite
 • Grote Mac-suite waar de meeste IT-lezingen plaatsvinden

Toelatingseisen

We verwelkomen aanvragen van mensen met relevante equivalente niveau 6-kwalificaties of relevante equivalente ervaring en een aantoonbare interesse in het onderwerp.

We verwelkomen uw aanvraag ook als u formeel of 'gecertificeerd' leert (zoals cursussen die niet door universiteiten of hogescholen worden gegeven) en leert van werkervaring of zelfstudie. Dit wordt Accreditation of Prior Learning (APL) genoemd en zou in de afgelopen vijf jaar moeten zijn behaald en gelijk moeten zijn aan de leerresultaten van onze minimale instapkwalificaties.

APL-aanvragers die de ervaring gebruiken om te solliciteren, moeten er rekening mee houden dat er £ 200 inschrijvingskosten zijn voor deelname met geavanceerde status of met vrijstelling van specifieke modules of tegoed.

Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je Engelse taalvaardigheden aantonen die voldoende zijn ontwikkeld om je studies succesvol af te ronden. We accepteren een reeks erkende Engelse taalkwalificaties die gelijkwaardig zijn aan het International English Language Testing System (IELTS) Academische minimumscore van 6,5 in het algemeen, met een minimum van 6,0 in Lezen, Schrijven, Spreken en Luisteren.

Internationale aanvragers die een Tier 4-studentenvisum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een goedgekeurde Secure English Language Test (SELT) afleggen om aan de visumvereisten van de overheid te voldoen of een erkende taaltest hebben die door de universiteit is goedgekeurd en waar ze voor instaan. Ons opnameteam kan u helpen met eventuele vragen over studievisums of geschikte taaltesten.

Collegegeld 2020-21

 • £ 8.500 - voltijd VK / EU (£ 250 acceptatiekosten verschuldigd. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld).
 • £ 16.000 - voltijds internationaal (acceptatiekosten tot £ 1.000 verschuldigd, afhankelijk van nationaliteit. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lees meer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Lees Minder
Falmouth , Falmouth + 1 Meer Minder