Master of Arts in communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom een master communicatie nastreven bij Bryant?

Een Master of Arts in Communicatie onderscheidt je van collega's door je te helpen de volledige complementaire communicatievaardigheden onder de knie te krijgen die werkgevers eisen.

Met avondcursussen hebt u de flexibiliteit om uw cursusbelasting te beheren volgens uw schema en de mogelijkheid om uw passie en specialisatie na te streven. Talrijke keuzevakken bieden de vrijheid om een programma voor uw gekozen pad te maken.

Wanneer kan ik het programma starten?

Aanvragen worden te allen tijde geaccepteerd. Zodra alle sollicitatiematerialen zijn ontvangen, ontvangt u meestal binnen een week een beslissing. Voorwaarden beginnen in de herfst, lente of zomer.125878_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

Wat zal ik leren?

Met Bryant's Master of Arts in Communication kun je je specialiseren in organisatiecommunicatie, gezondheidscommunicatie of een individueel op maat gemaakt studiegebied.

Je kunt verschillende cursussen volgen en kennis opdoen over: leiderschap, training en ontwikkeling, risico- en crisiscommunicatie, campagneontwerp, conflict- en onderhandelingsbeheer, gezondheidscommunicatie, non-verbale communicatie, berichtontwerp en menselijke relaties, de impact van media op menselijk gedrag, en intercultureel en diversiteit in communicatie.

Leerdoelen

Studenten die afstuderen met een Master of Arts diploma in communicatie aan de Bryant University moeten in staat zijn om:

  • Identificeer huidige problemen en trends die van invloed zijn op het gebied van communicatie.
  • Ontwerp en verricht origineel wetenschappelijk of praktisch onderzoek door de volledige cyclus van voorbereiding, probleemstelling, onderzoek, analyse en presentatie.
  • Aantonen van het vermogen om wetenschappelijk of praktisch onderzoek op een ethische en verantwoordelijke manier uit te voeren.
  • Begrijp het belang van het toepassen van geavanceerde communicatieconcepten op wetenschappelijke of praktische problemen buiten de academie.

Inspirerende faculteit

Onze faculteit zijn experts in organisatiecommunicatie, gezondheidscommunicatie, media en communicatie, interpersoonlijke communicatie, overtuigingskracht, risico- en crisiscommunicatie en meer. In hun lessen en hun onderzoek combineren ze de nieuwste theorie met praktische benaderingen. Door middel van kleinere klassen en persoonlijke begeleiding leren deze zorgzame en ondersteunende faculteit je kennen als een individu en helpen je je afgestudeerde ervaring aan te passen aan je carrière-ambities.

Vereisten

Aanvragen moeten (of binnenkort) afgestudeerd zijn aan een geaccrediteerde, vierjarige hogeschool of universiteit en het volgende indienen: officiële transcripties, essay- of GRE-scores, 3 aanbevelingsbrieven en een cv / vita.

uitkomsten

100% werkzaam

Van Bryant's afgestudeerde A

25% salarisverhoging

Sprong van salaris van een bachelor's degree naar een communicatie-master's degree is 25%

Een faculteit

Onze bekroonde professoren zijn gerenommeerde leiders in hun specialisaties

onderwijs

Voor 2019-2020
  • MA Communicatie (10 gangen) $ 2.796 per cursus.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Lees meer

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Lees Minder