Master of Arts in communicatie en retorische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het graduate programma in communicatie en retorische studies (CRS) biedt een levendige en dynamische omgeving voor studenten die hopen verder te studeren in communicatiewetenschappen. Ons programma heeft een sterke academische onderzoeksfocus en is ideaal als je van plan bent om een ​​opleiding op doctoraal niveau te volgen.

Onze Master of Arts (MA) -opleiding heeft een nationaal en internationaal vooraanstaande, bekroonde faculteit die diepgewortelde wortels in het vakgebied in evenwicht brengt met interdisciplinaire innovaties. Het curriculum benadrukt de theoretische en methodologische diversiteit, nauwe begeleiding en advisering door docenten van de faculteit, en hoge academische normen. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van MA-kandidaten om te gedijen als docenten en wetenschappers en om te slagen in de meest gerenommeerde doctoraatsprogramma's in het land.

Graduate seminars en onderzoek op de CRS-afdeling bieden training op de volgende gebieden, die we studenten uitnodigen om te benaderen in een geest van academische verkenning en samenwerking:

 • Taal en sociale interactie: cursussen en onderzoek op dit gebied bevatten werk in discours of gespreksanalyse dat communicatieprocessen in vele facetten van menselijke communicatie en interactie tracht te verklaren. Gemeenschappelijke onderwerpen zijn identiteit, gezinsinteractie, cultureel of intercultureel discours, gezondheidscommunicatie, milieubewustzijn, multimodaliteit en digitale media. Andere onderwerpen die onze faculteit en studenten op dit gebied steeds vaker onderzoeken, zijn communicatie over milieu en gezondheid.
 • Communicatie en kritische / culturele studies: dit gebied gebruikt verschillende kritieke, feministische, postmoderne en postkoloniale perspectieven om de relatie tussen communicatie en vraagstukken van macht, gelijkheid en sociale voorspraak te onderzoeken. Cursussen en onderzoeksprojecten onderzoeken specifieke onderwerpen zoals verschillen in politieke vertegenwoordiging, persoonlijke identiteit en verschil, niet-hiërarchische organiserende processen, alternatieve vormen van publieke dialoog, gemeenschapsactivisme en organisatie, en andere kwesties van sociale rechtvaardigheid.
 • Retorische theorie en kritiek: cursussen en onderzoek in retoriek omvatten de geschiedenis van de openbare rede, de retoriek van politieke of sociale bewegingen en hedendaagse retorische theorieën. Het werk op dit gebied richt zich op de rol van overtuigende invloed of symbolische actie in publieke aangelegenheden in een verscheidenheid aan teksten, sites en communicatiemiddelen. Facultair geleide onderzoek in retoriek omvat studies van een presidentiële adres, publiek geheugen, visuele retoriek en mediacultuur, queer theorie of kritiek, en continentale theorie.

Ons MA-programma is ontworpen om studenten in staat te stellen zich te specialiseren in een van deze onderzoeksgebieden of ze te combineren om hun eigen onderscheidende wetenschappelijke profiel te ontwikkelen. Gemeenschappelijke inspanningen om het belang van communicatie en retoriek aan vitale kwesties van politieke macht, sociale invloed en persoonlijke identiteit te tonen, verenigen instructie in alle bovengenoemde onderwerpen. De MA-graad in communicatie en retorische studies is een nationale leider in het graduate onderwijs omdat het disciplinaire tradities combineert met interdisciplinaire innovaties om consistent excellentie van studenten te produceren.

Prestaties van de faculteit

De relatief kleine faculteit voor communicatie en retorica heeft uiteindelijk 38 boeken, meer dan 145 artikelen in gerefereerde academische tijdschriften en meer dan 65 hoofdstukken in boeken geproduceerd. Onze faculteitsleden hebben nationale en internationale reputatie als geleerden, leraren en mentoren, en ons MA-programma wordt door de meesten in de discipline beschouwd als de beste in de natie.

CRS faculteits- en graduate studenten hebben een opmerkelijk hoog aantal onderzoeksprijzen en competitieve beurzen verdiend, evenredig aan kwantiteit en kwaliteit met de meest prestigieuze doctoraatsniveau faculteit en afgestudeerde studenten in ons vakgebied. Honours en prijzen van de faculteit zijn ontvangen in de volgende categorieën:

 1. Wetenschappelijke erkenning door de National Communication Association (NCA), onze toonaangevende professionele organisatie, in de vorm van meerdere boek- en artikelprijzen; meerdere voormalige winnaars van de Wallace Memorial en New Investigator Award, erkenning van prijzen voor onderwijs en mentorschap voor jonge onderzoekers; en onderscheidende geleerde / schip onderscheidingen. De faculteit heeft ook meerdere beurzen en onderwijsprijzen ontvangen op regionaal en deelstaatniveau.
 2. Fulbright, NEH en Humanities Fellowships aan de Universiteit van Maleisië, Punjab University, Syracuse University, Massey University en Vanderbilt University, en bezoeken facultaire afspraken.
 3. Concurrerende interne en externe onderzoekssubsidies.
 4. Andere onderscheidingen zijn onder meer een Meredith Teaching Professorship; meerdere faculteiten, service of onderwijsprijzen van VPA en de universiteit.

De faculteit heeft zich ook onderscheiden in de prestigieuze disciplinaire organisatieposities die zij bekleedden, waaronder het presidentschap van de Rhetoric Society of America; Nationale Communicatie Associatie Samenstelling van de Publicatiecommissie en divisiestoelen; en boekrecensies editorships. Charles E. Morris III, professor en voorzitter van de afdeling, was medeoprichter van het tijdschrift QED: A Journal in GLBTQ Worldmaking op uitnodiging van Michigan State University Press, dat nu begint aan zijn derde jaar van publicatie. Ten slotte bevat onze faculteit bestuursleden in meerdere elite tijdschriften binnen en buiten het vakgebied.

leerplan

Afgestudeerde studenten in het communicatie- en retorica-studieprogramma beginnen met twee kerncursussen om hen voor te stellen aan de afdeling: Proseminar in Communicatie en Hedendaagse Theorieën van Rhetorica.

Na deze kerncursussen (vereist tijdens het eerste semester van MA cursussen), zullen studenten samen met hun geselecteerde faculteitsadviseurs kiezen uit een breed scala aan cursussen op de afdeling en over de universiteit om hun eigen unieke studieprogramma's te maken.

Kern vakken

 • CRS 601 Proseminar in sociale communicatie
 • CRS 603 Hedendaagse theorieën van retorica

Onlangs aangeboden afgestudeerde keuzevakken

 • CRS 514 Taal en betekenis
 • CRS 532 Gezinscommunicatie
 • CRS 535 Communicatie en gemeenschap
 • CRS 552 Geschiedenis van retorische theorie
 • CRS 553 Amerikaans openbaar adres
 • CRS 568 Rhetoric and Social Change
 • CRS 614 / WSP 615 Communicatie, vermogen en geslacht
 • CRS 627/327 Speechwriting
 • CRS 600 kastkoffers
 • CRS 600 Seminar in Visual Retorica
 • CRS 600 Talk and the Body
 • CRS 600 Rhetoric en het archief
 • CRS 605 Communicatie en kosmopolitisme
 • CRS 630/430 Interculturele communicatie
 • CRS 655 Rhetorical Criticism
 • CRS 683/483 Retoriek van film
 • CRS 746 Queer retorica
 • CRS 862 Seminar in retoriek en openbaar adres
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our faculty offers rigorous and multi-faceted learning experiences that prepare student-artists for professional and entrepreneurial careers.

Our faculty offers rigorous and multi-faceted learning experiences that prepare student-artists for professional and entrepreneurial careers. Lees Minder