Over

Je zult je kennisbasis perfectioneren, jezelf positioneren in het hart van communicatieontwerp, leren om thematische gebieden van visueel ontwerp te beheersen, van reclame en de zeer gestructureerde wereld van multimedia-communicatie, waarbij op deze gebieden ontwerptechnieken en digitale innovatie samenkomen.

Visual Design, een nieuwe grens in projectontwerp en coördinatie.

Het Master of Arts-programma in Visual and Innovation Design is een artistieke specialisatie van twee jaar die is ontworpen om ontwerpers te lanceren die verder gaan dan de traditionele grafische ontwerpbeperkingen.

De cursus biedt training en voorbereiding voor studenten om op competente wijze visuele communicatie te creëren, met behulp van een mix van multimediaontwerp, visueel ontwerp en reclamevaardigheden.

Dankzij de kwaliteit, gespecialiseerde training, biedt de Visual and Innovation Design Course van RUFA studenten die al een driejarig studieprogramma in Communicatie, Design en Schone Kunsten hebben afgerond, de aanvullende culturele en technische hulpmiddelen die nodig zijn om met succes het huidige personeelsbestand te betreden.

Visual Designer als communicatiebeheerder.

Visuele ontwerper maakt gebruik van visie, ontwerp en multimediale vaardigheden en is de 'probleemoplosser' van moderne communicatie, in staat om de creatieve rol te combineren met die van technisch deskundige en strategische ontwerper.

De visuele ontwerper moet weten hoe te werken met nieuwe manieren van communiceren, het aanbieden van concrete en 'maakbare' oplossingen, het creëren en aansturen van het volledige communicatieplatform.

De les- en bedieningsmethode is gericht op de verbinding tussen ontwerptechniek en innovatie, door de interactie tussen traditionele media en nieuwe media die voortkomen uit de digitale revolutie.

106867_VisualAndInnovationDesign_BiennioRUFA_600x600.jpg

Gelanceerd in de professionele beroepsbevolking.

De MA in Visual and Innovation Design omvat een breed scala aan mogelijkheden voor stages, trainingen en werkstudies. Deze 'real-life' ervaringen helpen bij het creëren van geëvolueerde professionele profielen die klaar zijn om in verschillende werkcontexten te treden dankzij hun creatief talent en hun concrete en bewezen ontwerpmogelijkheden met behulp van multimedia, technische en technologische kennis en vaardigheden.

De cursus bouwt professionals op die zeer gespecialiseerd zijn, die werkkansen kunnen vinden in reclamebureaus en visuele ontwerpstudio's, in bedrijven waar grootschalige communicatieontwerpprojecten worden gemaakt en in alle real-life situaties waarin visuele en interactieontwerpvaardigheden nodig.

De nieuwe horizonten in communicatieontwerp.

De student Visual Designer loopt voorop, hij / zij leert visuele taal en signalen herkennen en interpreteren en reageert door te anticiperen op hedendaagse trends met professionele competentie.

Met solide technische en creatieve vaardigheden leren ontwerpers in de cursus Visual and Innovation Design op RUFA de taal en technieken van ontwerp, reclame en multimedia domineren, essentieel in het werken op het gebied van visueel ontwerp.

Visual Designer worden betekent een goed begrip krijgen van de psychologische, cognitieve en perceptiemechanismen die communicatiemethoden vormen en informeren. De toekomstige kansen van een Visual Designer omvatten traditionele velden (grafisch ontwerp, reclame, bedrijfsimago en communicatie, productontwerp en verpakking, expoontwerp en display) en nieuwe multimediadomeinen (digitale publicatie, interactieontwerp, dynamisch merk en identiteit, bewegende beelden, geluidsontwerp, gebruikerservaring, informatie en interfaceontwerp).

Competent, gespecialiseerd en klaar.

De tweejarige Visual and Innovation Design Course aan de RUFA maakt deel uit van de Afdeling Design and Applied Arts, het onderdeel van RUFA academische studies dat een hoog niveau van specialisatie en technische voorbereiding biedt, jaar na jaar hoge normen stelt aan academische en ontwerpleeractiviteiten. .

Academiegraden zijn gelijk aan Master's universitaire graden.

Hoogleraren: Agnese Angelini, Salvatore Aquilani, Emanuele Cappelli, Chiappini Cristina, Nicola Di Cosmo, Massimiliano Dibitonto, Stefano Dominici, Mario Fois, Renato Fontana, Alessandra Giacomelli, Maria Cristina Lavazza, Mauro Panci, Federico Parrella, Ely Rozenberg, Mario Rullo, Claudio Spuri, Francesco Ugolini, Maria Cristina Vitelli.


MA-GRONDPROGRAMMA IN VISUELE EN INNOVATIE-ONTWERP

Voorgesteld trainingsprogramma - Ontwerpafdeling

Jaar

Belangrijke data

  • Opening van Open Day-reserveringen op 30 maart 2019: van 2 januari tot 29 maart
  • Open Dag reserveringen op 14 september 2019: van 6 mei tot 13 september
  • Openingsboekingen Toelatingsproef op 13 april 2019 (buitenlandse en Italiaanse skype): van 1 februari 2019 tot 10 april
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 9 tot 10 september 2019: van 6 mei tot 6 september
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 7 tot 8 oktober 2019: van 6 mei tot 4 oktober
Opleiding te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Zie 7 andere vakken van Rome University of Fine Arts (RUFA) »

Laatst bijgewerkt op Februari 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum