Master of Arts in Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De wereldwijde toerismesector vereist gepassioneerde ondernemers en leiders met geavanceerde, branchespecifieke training. Het programma Master of Arts in Tourism Management (MATM) is ontworpen om u te helpen aan die vraag te voldoen.

Als u een passie hebt voor internationale reizen, duurzaam toerisme of een ander facet van de toerisme- en horecabranche, kan het MATM-programma u helpen de vaardigheden en ervaring op te doen om te gedijen in een aantal spannende en zeer lonende loopbaantrajecten.

Gemaakt in samenwerking met experts uit de industrie, dit programma voorziet u van de leiderschapstools, geavanceerde kennis en praktische vaardigheden om de meest urgente problemen aan te pakken en te profiteren van de nieuwste trends in het wereldwijde toerisme.

Het MATM-programma is opgebouwd rond drie centrale thema's: leiderschap, marketing en ontwikkeling van bestemmingen. De allernieuwste cursusinhoud gaat verder op een conceptuele basis in de sociale wetenschappen, die uw persoonlijke ontwikkeling verbetert en unieke inzichten in het toerisme biedt, zowel als een duurzame economische motor als een wereldwijd sociaal fenomeen. Een verscheidenheid aan boeiende keuzevakken stelt u in staat om uw educatieve reis aan te passen en in lijn te brengen met uw gewenste carrièrepad.

Je onderzoekt realistische casestudy's waarin verschillende benaderingen van duurzame ontwikkeling van het toerisme worden getoond, contact wordt gelegd met een deskundige, zeer ervaren faculteit en leert hoe je gemeenschappelijke uitdagingen op het gebied van de werkplek in toeristische en horecagelegenheden kunt aanpakken. In het programma op de campus bouw je waardevolle ervaring op in de sector tijdens een buitenlandse studiereis naar een wereldberoemde internationale bestemming.

Het MATM-programma wordt aangeboden in twee leveringsmodellen: een levering op de campus van 18 maanden of een gemengde levering van twee jaar waarin online, zelfgestuurd leren wordt gecombineerd met drie weken durende residenties op onze prachtige Victoria-campus.

Voor wie het is

Het MATM-programma is ontworpen voor de pioniers van morgen in het wereldwijde toerisme. Het is voor gemotiveerde leiders die willen opklimmen naar het hoogste niveau binnen de sector - of het nu gaat om management, ondernemers of consultants in de publieke, private of not-for-profitsector.

Het belangrijkste is dat dit programma voor iedereen met een achtergrond in toerisme is, die de vaardigheden, het vertrouwen en de strategische visie wil verwerven om moedig een opwindende carrière op hoog niveau in de wereldwijde toeristenindustrie te worden.

Belangrijkste kenmerken

De Master of Arts in Tourism Management is een 36-creditsprogramma dat een breed scala aan onderwerpen omvat die een integraal onderdeel zijn van uw succes in de hoogste niveaus van de toeristenindustrie. Het programma, dat teamgericht werken en zelfgestuurd leren combineert, bestaat uit acht verplichte vakken, drie keuzevakken, ervaringsgerichte veldstudies, een graduaat onderzoekspapier en een optionele stage.

INTERNATIONALE VELDSTUDIE:

De MATM on-campus programma's Global Tourism- cursus omvat een veldstudie in het buitenland naar een wereldberoemde internationale bestemming. Tijdens deze reis voer je veldonderzoek uit over een onderwerp naar keuze, terwijl je contact legt met lokale instanties en de bestemming ervaart vanuit het perspectief van een toerist. Deze weeklange reis omvat zowel groepsactiviteiten als individuele tijd om zelf te verkennen.

GEDIPLOMEERDE ONDERZOEKPAPIER:

Je voltooit het MATM-programma met een gediplomeerd onderzoekspaper waarin zowel kritische theorieën als toegepast onderzoek zijn geïntegreerd. Dit onderzoekspapier biedt u de mogelijkheid om diepgaand een specifiek onderwerp van belang te onderzoeken en uw vermogen om real-world deliverables zoals haalbaarheidsstudies en bedrijfsplannen te maken aanzienlijk te verbeteren. Deze ervaring is vooral waardevol als u overweegt om in de toekomst te promoveren.

STAGE:

Als onderdeel van het MATM-programma krijg je de kans om waardevolle brancheverbindingen te ontwikkelen en nog meer echte ervaring op te doen tijdens een optionele 420-urige stage. Je stage is een gelegenheid om een ​​specifiek carrièrepad grondig te verkennen - in Canada of in het buitenland - met de volledige steun van het personeel en de faculteit van Royal Roads.RRU Hatley Castle

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Lees meer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Lees Minder