Master of Arts in TESOL / Applied Linguistics

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bekijk gedetailleerd uw vakgebied en open deuren naar nieuwe kansen in taalgerelateerde carrières.

U kunt het 180-punts MA-programma in TESOL, Linguistics, Applied Linguistics en Second Language Learning and Teaching voltooien. Je hebt minimaal een B-gemiddelde nodig in je hoofdvak in je bachelordiploma om je in te schrijven.

Je maakt een mix van cursussen en onderzoek door samen te werken met een aantal van de meest vooraanstaande academische medewerkers van Nieuw-Zeeland. Studeer samen met studenten van over de hele wereld en kom uit als een expert in jouw onderwerp.

Flexibele opties

Profiteer van flexibele studiemogelijkheden om uw studie op uw behoeften af te stemmen. Je kunt kiezen uit een reeks cursussen, en studenten van TESOL, Applied Linguistics en Second Language Learning and Teaching kunnen zowel op de campus als op afstand studeren. Je kunt je master afronden in een jaar voltijds of in twee of drie jaar in deeltijd. En voor de meeste opleidingen kun je ook beginnen met studeren aan het begin van een van de drie trimesters van het jaar.

Ondersteuning op afstandsonderwijs

Als je buiten de campus leert, zorgen webgebaseerde bronnen ervoor dat je een rijke leerervaring hebt en dat je regelmatig contact kunt hebben met je docenten.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt als u werkt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder