Master of Arts in Religion

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Religion (34 uren van afgestudeerde semesters) aan het Community of Christ Seminary is bedoeld voor bi-beroepsministers die hun begrip van geloof en bediening willen verdiepen en de gemeenschap willen transformeren, evenals voor professionele ministers die zich voorbereiden om anderen te leiden in discipelschap en missie. Het vormt een sterke basis van vorming in christelijke geschriften, traditie en missie en biedt drie concentraties voor gerichte ontwikkeling: christelijke theologie, spiritueel leiderschap, vrede en rechtvaardigheid. Deze graad biedt een sterke academische basis in bijbelstudies, christelijke geschiedenis en theologie, leiderschap, vrede en rechtvaardigheid. Deze onderwerpen bieden essentiële voorbereiding voor christelijke bediening en / of doctoraatsstudie in religie.

De Master of Arts in Religion biedt een unieke mix van religieuze theorie en praktische studies die kunnen voldoen aan de behoeften van studenten met verschillende leerdoelen. De lessen in het programma worden in de vierde week volledig online of online aangeboden met een persoonlijke sessie in de Community of Christ Temple in Independence, Missouri. De faculteit bestaat uit wetenschappers en professionals op het gebied van religie met de academische en toegepaste achtergronden om de studie van religie stimulerend en de moeite waard te maken.

Programma Toegang

 1. Aanvrager moet een bachelordiploma hebben behaald van een regionaal geaccrediteerde instelling met een minimale cumulatieve GPA van 3.0 op een 4-puntsschaal, of het equivalent van een niet-Amerikaanse instelling. Studenten met een GPA lager dan 3.0 moeten aantonen dat ze op graduate niveau kunnen werken. Aanvragers die geen baccalaureaatdiploma hebben behaald aan een erkende en regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of het onderwijsequivalent ervan, worden individueel beschouwd.
 2. De aanvrager moet het aanvraagformulier invullen dat beschikbaar is op de seminariewebsite.
 3. De aanvrager moet officiële transcripties van alle cursuswerkzaamheden verstrekken. Internationale studenten zijn verantwoordelijk voor het indienen van een professionele audit van hun undergraduate transcript en GPA (Grade Point Average) -equivalentie door CGFNS of World Education Service (WES). De kosten van deze audit zijn voor rekening van de student (of sponsororganisatie, bijvoorbeeld de kerk).
 4. De aanvrager moet referenties aanvragen van drie personen die kunnen getuigen van de belofte van de aanvrager voor een graduate studie. Referenties gebruiken het formulier op deze link: Referentieformulier en moeten in een verzegelde envelop bij de aanvrager worden ingediend. Aanbevelingen moeten personen zijn die de aanvrager al meer dan 1 jaar kennen en die kennis hebben van de intellectuele en ministeriële capaciteiten van de aanvrager.
 5. De aanvrager moet een toelatingsessay indienen (niet langer dan 500) waarin wordt beschreven waarom u zich aanmeldt bij het Community of Christ Seminary. Dit essay moet de volgende vragen weerspiegelen: Waarom seminarie? Waarom nu? Wat is uw bedieningscontext? U kunt dit essay indienen met andere relevante informatie.
 6. Zorg ervoor dat alle transcripties en referenties in verzegelde enveloppen naar uw adres worden gestuurd om samen in één pakket te worden verzonden. Stuur uw volledige pakket naar Graceland University, Independence Campus Attn: Seminary Admissions, 1401 West Truman Road, Independence, MO 64050. U kunt uw transcripties en verwijzingen ook e-mailen naar Sharon Ward.
 7. Internationale studenten moeten vaardig zijn in zowel gesproken als geschreven Engels. Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten studenten van wie de eerste taal geen Engels is een TOEFL-score van 550 of hoger indienen op het schriftelijke examen of een 80 of hoger op het online examen. Uitzonderingen worden geval per geval verleend (bijvoorbeeld iemand wiens eerste taal geen Engels is, maar wiens bachelordiploma afkomstig is van een Engelssprekende instelling, enz.). U kunt hier meer over leren.

Graceland University Community of Christ Seminary heeft een doorlopend toelatingsproces; studenten kunnen het hele jaar door solliciteren. De internationale student moet TOEFL-scores en de WES- of CGFNS-audit indienen als onderdeel van hun toepassingspakket, dat normaal gesproken uiterlijk op 30 mei van het jaar waarin de potentiële student aan het MAR-programma zal beginnen, moet plaatsvinden. Elk jaar beginnen nieuwe MAR-cohorten in de herfstperiode.

Graad Vereisten

 1. De Master of Arts in Religion (MAR) is een graduaat van 34 semesters. Studenten moeten 22 semesteruren Core Curriculum en 12 semesteruren van hun gekozen concentratie voltooien met een cumulatieve 3.0 GPA.
 2. Studenten moeten persoonlijk focussessies bijwonen wanneer een cursus een focussessie omvat. Focus sessies zijn gepland in de vierde weken van januari en mei van elk jaar.
 3. In de richting van de MAR-graad gelden maximaal negen semesteruren met een cijfer "C". Studenten die een "C" verdienen in meer dan het maximaal toegestane aantal uren, moeten de overtollige cursussen waarin een "C" is verdiend, herhalen. Studenten moeten elk vak herhalen waarin ze een cijfer lager dan een "C" verdienen.
 4. Studenten zullen normaal gesproken met succes de vereisten voor het MAR-diploma voltooien in twee jaar deeltijdstudie; studenten krijgen maximaal vier jaar de tijd om het programma te voltooien.

Voor meer informatie over wie we zijn en hoe we het anders dan andere seminaries kunnen leren, klik dan hier .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Founded in 1895 and sponsored by Community of Christ, Graceland University is more than just a school. It is a community of passionate, caring and dedicated individuals who put their relationships wit ... Lees meer

Founded in 1895 and sponsored by Community of Christ, Graceland University is more than just a school. It is a community of passionate, caring and dedicated individuals who put their relationships with students first. The active Graceland alumni network reaches far beyond a student’s time on campus. Lees Minder
Independence , Lamoni + 1 Meer Minder