Master of Arts in Religion

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Vanwege COVID-19:

 • Gestandaardiseerde GRE / GMAT-testvereisten zijn optioneel voor alle "Masters" -programma's.
 • Deze vrijstelling is alleen van toepassing op de najaarsklasse van najaar 2020
 • Internationale studenten moeten nog steeds slagen voor de TOEFL-, IELTS- of PTE-tests om te voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis.
 • Wij zijn altijd bereikbaar voor één op één online consult.

Volg je nieuwsgierigheid

Hoe maakt religie de wereld?

Dit is een van de meest urgente vragen van onze tijd - en een gecompliceerde vraag zonder gemakkelijke antwoorden. Voor degenen die klaar zijn om het aan te pakken, nodigt de Master of Arts in Religion (MAR) je uit om de wereld te bestuderen zoals deze wordt gevormd door religieuze erfenissen, ideeën, passies en manieren van leven.

De MAR is voor:

 • Degenen die zich voorbereiden op een doctoraalstudie
 • Professionals die zich willen specialiseren in vakken als onderwijs, administratie, journalistiek of bibliothecarissen
 • Mensen in uiteenlopende roepingen die hun nieuwsgierigheid naar de grote vraagstukken van betekenis, waarden en de wereld willen volgen

MAR-studenten volgen een gespecialiseerde studie in een veld of breder in theologische studies. Omdat de echte wereld niet is verdeeld volgens academische disciplines, kiezen MAR-studenten ook voor een transdisciplinaire nadruk.

Universiteit in het bos

Studenten aan de Theologische School kunnen profiteren van de middelen en mogelijkheden van de universiteit in het algemeen. Studie onderwijs, conflictoplossing, geesteswetenschappen, en ja, zelfs religie met faculteit in de Caspersen School of Graduate Studies. Doe onderzoek aan het United Methodist Archives and History Centre of een stage in de Drew University Library. MAR-studenten doen vaak mee aan de ervaringsgerichte of off-campus-kennis van de Theologische School Community Garden, het Center for Global Education, het Center for Civic Engagement of het Partnership for Religious Education in Prisons.

aanmeldingsdeadlines

 • Herfst - 1 april (internationale studenten) en 1 juni (binnenlandse studenten)
 • Lente - 1 oktober (internationale studenten) en 1 december (binnenlandse studenten)

Toelatingseisen

 • Bachelor's degree van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit, of van een gelijkwaardige buitenlandse instelling.
 • Transcripties voor alle academische studies na de middelbare school.
 • Een academische schrijfsample die aantoont dat de kandidaat in staat is om onderzoek en compositie op graduaatsniveau te doen.
 • Twee referentiebrieven van personen die gekwalificeerd zijn om de intellectuele competentie en belofte van de aanvrager te beoordelen.
 • Verklaring van doel door de aanvrager met uitleg over de redenen en doelstellingen voor het volgen van de Master of Arts in Religion graad.

133752_MeetWithUs.jpg

© Drew University

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies ... Lees meer

Located just a 50-minute train ride away from the powerhouse world capital of New York City, Drew’s beautiful, wooded campus in Madison, New Jersey is home to the Caspersen School of Graduate Studies and Drew Theological School. Be they teachers, poets, doctors, ministers, scholars, community leaders, activists or lifelong learners, graduates of Drew’s professional and academic graduate programs have a humanistic, creative and ethical way of thinking and working. Lees Minder