Over

Je begint aan een innovatieve, mixed media, geavanceerde, transversale educatieve Pathway die je zal vormen tot een complete kunstenaar die in staat is om je eigen creatieve taal te uiten in elke artistieke discipline.

Schilders, complete en multidisciplinaire kunstenaars.

Schilderen is een artistieke discipline die het combineren van passie en beroep mogelijk maakt tot een unieke carrière- en levenskeuze. Hij studeert Schilderkunst aan de RUFA en krijgt een multidisciplinaire academische opleiding op hoog niveau en een volledig begrip van de technieken en kwaliteiten ten opzichte van de wereld van de schone kunsten.

Schilderen als onderdeel van een netwerk van kennis.

Het tweejarige Master of Arts Degree-programma in Painting aan de RUFA is een diploma dat een solide basis biedt in theorie en praktijk, ontworpen om studenten centraal te stellen in een substantieel netwerk van kennis en multimedia-ervaring, dat een complete kunstenaar zal vormen, in staat om creatieve expressie toe te passen in elk van de artistieke disciplines.

Om dit te bereiken, geeft de studie een belangrijk belang aan de geschiedenis en vroege invloeden die bijdragen aan de oorsprong van het schilderen, onderzoeken en analyseren van de fundamenten zoals de technieken en technologie van de schilderkunst, de sociologie van hedendaagse kunst, de geschiedenis van nieuwe media, fenomenologie van kunst en verbeelding, en digitale toepassing van de beeldende kunst.

Schilderstudenten op RUFA bevinden zich op een vernieuwende multimediareis, die up-to-date en veelzijdig is en ze zal transformeren tot complete en goed geschoolde kunstenaars.

106864_Pittura_BiennioRUFA_600x600.jpg

Techniek en technologie om getalenteerde schilders te creëren.

Digitale toepassingen die worden gebruikt in de beeldende kunst, fotografie en nieuwe media: dit zijn enkele van de multimediagebieden die zullen worden onderzocht in de RUFA Painting Degree, een cursus die technologie en talent combineert en studenten in staat stelt een hoog niveau van academische knowhow te bereiken, essentieel voor het toepassen van inhoud en autoriteit op de eigen artistieke expressie.

Graduate Painting-studenten van RUFA kunnen hun artistieke dialoog gebruiken om te communiceren binnen de wereld van schilderkunstige expressie, de beeldende kunst en multimedia-installaties. De werkplaats van een schilder kan zich bevinden op het gebied van artistieke leiding, grafische vormgeving en redactionele kunst, exposities, galerijen en workshops.

Alle talen van de Schone Kunsten.

Binnen de RUFA-academische structuur is de tweejarige MA-graad in de schilderkunst een onderdeel van de afdeling Beeldende Kunst, de tak van academische studies in RUFA die de wisselwerking tussen de disciplines van de schone kunsten herbergt, en nieuwe synergieën tussen hen creëert.

Bij RUFA wordt de nieuwe hedendaagse kunstenaar geboren, in staat om zichzelf te uiten via meerdere Fine Art-uitdrukkingen, of ze nu grafisch, schilderachtig, transformationeel of technologisch zijn.

Academiegraden zijn gelijk aan Master's universitaire graden.

Hoogleraren: Emiliano Coletta, Raffaele Simongini, Davide Dormino, Genny Di Bert, Fabrizio Dell'Arno, Simonetta Gagliano, Maria Bentivenga.

Hoogleraren: Simone Cametti, Emiliano Coletta, Antonella Conte, Genny Di Bert, Davide Dormino, Giuseppe Gallo, Bentivenga Gianna, Nicolas Martino, Bentivenga Maria Pina, Christian Rizzo.


MA MENSENPROGRAMMA BIJ SCHILDERIJ

Voorgesteld trainingsprogramma - Afdeling Beeldende Kunst

Jaar

Belangrijke data

  • Opening van Open Day-reserveringen op 30 maart 2019: van 2 januari tot 29 maart
  • Open Dag reserveringen op 14 september 2019: van 6 mei tot 13 september
  • Openingsboekingen Toelatingsproef op 13 april 2019 (buitenlandse en Italiaanse skype): van 1 februari 2019 tot 10 april
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 9 tot 10 september 2019: van 6 mei tot 6 september
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 7 tot 8 oktober 2019: van 6 mei tot 4 oktober
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 7 andere vakken van Rome University of Fine Arts (RUFA) »

Laatst bijgewerkt op Februari 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum