Master of Arts in National Security Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Het International Graduate Programme in National Security Studies wordt gedurende een jaar van september tot augustus in het Engels gegeven en is bedoeld voor studenten en professionals die serieus geïnteresseerd zijn in de nationale veiligheid in de breedste zin van het woord. Studenten zullen de complexe samenhang tussen de sociale, politieke, ethische, diplomatieke, economische en militaire dimensies van nationale veiligheid onderzoeken om een volledig beeld te krijgen van de staat van de natie.

Geconfronteerd met een langdurige uitdaging in het centrum van een veelal vijandige regionale omgeving, zelfs decennia voor zijn oprichting, heeft Israël de ervaring opgedaan met het omgaan met nationale veiligheidskwesties en heeft het een alomvattende aanpak op dit gebied ontwikkeld, waarin academische theorie en real-world worden gecombineerd. beperkingen.

Wat ga je studeren

We streven ernaar studenten kennis te laten maken met de real-time dilemma's en keuzes van Israëlische besluitvormers en hooggeplaatste functionarissen, naast voorbeelden van nationale veiligheidsdilemma's uit andere nationale en regionale conflicten. Het curriculum accentueert ook de bredere gebieden van diplomatie, buitenlands beleid, mensenrechten en internationaal crisesbeheer. Het programma richt zich op middelbare ambtenaren, academici en studenten uit Israël en de rest van de wereld, evenals gepensioneerde en actieve leden van defensie- en buitenlandse zaken.

getuigenissen

Václav Misík, Tsjechische Republiek - Nationale veiligheid - Cohort 2017-2018:

"Het programma heeft een uitstekende reputatie ... Haifa is voor mij een essentie van Israël, vertegenwoordigd door één stad"

"Mijn favoriete ding over Haifa, denk ik, is de diversiteit van de stad."

Alicia Iguaran Gonzalez, Venezuela - Internationale MA in nationale veiligheidsstudies - Cohort 2016-2017:

"Het kiezen van het programma was het gemakkelijkste deel, de beste professoren en het beste curriculum dat je zeker zult vinden aan de Universiteit van Haifa. "

" Het programma overtreft mijn verwachtingen en de University of Haifa zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je als internationale student nodig hebt." Bovendien is Israël spectaculair en gemakkelijk te leren kennen, studeren in het buitenland is een ervaring die de moeite waard is om te doen in je leven. "

118422_ScreenShot2019-07-15at3.53.05PM.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Lees Minder