Master of Arts in Missions Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Missions Studies

46622_1.JPG

Dit is een 2-jarig programma ontworpen om de ontwikkeling van professionele ministeriële vaardigheden in missies te integreren met academische studies. Het programma combineert wetenschappelijke en professionele competentie op het gebied van missies en richt zich op het uitrusten van potentiële en functionele leiders met kennis, vaardigheden en karakterkwaliteiten die nodig zijn om competenties te ontwikkelen in missiegerelateerde ministeries van de kerk en kerkgerelateerde organisaties. Het programma ontwikkelt ook het potentieel van de student voor verdere academische achtervolging op het gebied van missies.

Het kost Kshs.75.000 ($ 750) collegegeld per semester.

De innames vinden elk jaar plaats in augustus / september, december / januari en april / mei.

Bezorgingsmodi zijn:

 1. Full time
 2. Feestdagen (dwz drie weken in april, augustus en december) en
 3. Avond op de Karen Campus

De vereiste is een bachelordiploma met minstens 1ste klasse / 2de klasse Honours (hogere divisie) of lagere divisie met 2 jaar werkervaring / bediening).

46630_5.JPG

Aan het einde van de opleiding in het programma Master of Arts in Missions Studies moet de student in staat zijn om:

 1. Verkondig de boodschap van het evangelie en kondigt de gerechtigheid, gerechtigheid en vrede van God aan op het continent van Afrika.
 2. Toon oprecht respect voor mensen en hun cultuur.
 3. Onderscheid culturele bijzonderheid van homogene conformiteit.
 4. Formuleer bijbelse waarden voor de economische ontwikkeling en sociale vooruitgang van Afrika.
 5. Ontwikkel een strategie voor het opbouwen van netwerken van begrip en partnerschap tussen kerken, denominaties en naties.
 6. Gebruik missiologische theorieën en strategieën om de effectiviteit in evangelisatie en discipelschap te verbeteren.

Toelatingseisen

Naast de minimale toelatingseisen die zijn gespecificeerd in Paragraaf 1.0 van NEGST Academische normen en beleid, moeten alle aanvragers van toelating tot het Master of Arts in Missions Studies-programma voldoen aan de volgende vereisten:

 1. Een bachelordiploma in een specialisatiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief puntengemiddelde van ten minste 3,00 op een schaal van 4,00, of een diploma dat is toegekend met een eerste klas of een hogere tweede klas of een equivalent daarvan.
 2. Kandidaten met 2,75 cumulatief puntengemiddelde of hoger of tweedeklas lagere divisie of het equivalent daarvan moeten na hun afstuderen minimaal twee jaar relevante ervaring hebben.
 3. Een aanvrager die niet aan de bovenstaande eisen voldoet, moet een bachelordiploma op een specialisatiegebied en een postgraduaat in het relevante studiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief cijfer van gemiddeld 3,00 op een schaal van 4,00 voorleggen. of het equivalent daarvan.

46629_4.JPG

Wijze van levering

 • 2 voltijdse studiejaren
 • 3 deeltijdstudies in academiejaren

Tariefstructuur

Full time

 • Collegegeld: 65.400
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 80.925
 • Totaal per jaar: 242.775
 • Totaal voor programma: 485.550

Deeltijd

 • Collegegeld: 43.600
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 59,125
 • Totaal per jaar: 177.375
 • Totaal voor programma: 532.125

46623_8.JPG

Hoe te solliciteren

 • U kunt online solliciteren door op Online solliciteren of te klikken
 • Download aanvraagformulier Aanvraagformulier
 • U kunt uw aanvraag verzenden naar Public Relations of Admissions

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

46619_6.JPG

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder