Master of Arts in Media Arts - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Of je nu net afstudeert of een ervaren professional bent, deze 36-gradenopleiding biedt de tools die je nodig hebt om te concurreren en te slagen in een breed scala aan cursussen in schrijven, ontwerpen, produceren, creatief en in de media.

Het programma valt op door zijn 50/50 mix van productie- en theorielessen binnen zes Concentratiegebieden:

  1. Audioproductie: muziek, radio, geluid voor beeld
  2. Computergraphics: Animatie, Webontwerp, Sociale media
  3. Film / videoproductie: Regie, bewerking, uitvoering
  4. Mediabeheer: produceren, marketing (tv / film, sociale media, muziek)
  5. Fotografie: Digitaal, Beeldend, Experimenteel
  6. Scenarioschrijven: tv, film, animatie

Deze geïntegreerde benadering van mediakunst biedt studenten en professionals de nodige vaardigheden en kennis om zich te ontwikkelen en te evolueren in het licht van veranderende en convergente technologieën.

Studenten hebben toegang tot uitgebreide mediafaciliteiten zoals: multiplatform en genetwerkte computerlabo's met werkstations voor CG en animatie; een multi-cam tv-studio; digitale videolabs en editing-baaien; digitale audio- en MIDI-labs met een volledige opnamestudio; natte en digitale fotolaboratoria; grootformaat printers; camera's en diverse media-randapparatuur, grote bioscoopschermruimtes; 3 campus-galerijen voor tentoonstellingen; en slimme klaslokalen.

Het hoogtepunt van het programma is een geïntegreerd proefschriftproject dat bestaat uit zowel een proefschrift als een voor expositie geschikte mediaproductie.

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op de LIU Brooklyn zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van Hoger Onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Daarnaast zijn verschillende academische programma's in het Richard L. Conolly College of Liberal Arts and Science geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder