Master of Arts in Latijns-Amerikaanse en hemisferische studies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Latijns-Amerika is een paradox. Deze levendige regio is de thuisbasis van belangrijke vooruitgang op het gebied van mensenrechten, een substantiële uitbreiding van vrouwelijke en inheemse politieke vertegenwoordiging, fantasierijke stadsontwerpen en creatieve oplossingen voor ecologische uitdagingen. Het wordt ook gekenmerkt door hoge niveaus van armoede en ongelijkheid, corruptie, kwetsbare instellingen en geweld, bendes en kartels voor drugs en georganiseerde misdaad.

"We hebben geen moment rust gehad", vatte Gabriel García Márquez samen - Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, een regio die meer dan 20 soevereine staten en verschillende territoria en afhankelijkheden omvat.

Het doel van de Masters in Latin American and Hemispheric Studies is om studenten in staat te stellen een diep en breed begrip van de regio en de proeven en bijdragen te ontwikkelen. Tegelijkertijd bereidt het programma hen voor op een loopbaan bij de overheid, multinationale en niet-gouvernementele organisaties, de particuliere sector, of postacademisch academisch werk. Gebaseerd op de expertise van de faculteit van GW en geselecteerde beoefenaars in het veld, combineert het programma strenge academici met een professionele oriëntatie.

Wat je zult studeren

Het interdisciplinaire programma van LAHSP biedt een flexibel curriculum dat bestaat uit kerncursussen en twee gespecialiseerde gebieden die in overleg met de programmadirecteur worden geselecteerd op basis van de interesses van elke student.

Om je Master of Arts in Latijns-Amerika en Hemispheric Studies te behalen, moet je ons 40 credit-programma succesvol afronden, inclusief een Cornerstone-cursus van 3 credits, 9 credits van kerncursussen, 12 credits in de door jou gekozen gespecialiseerde vakgebieden, 3 credits van onderzoeksmethoden, 9 credits van keuzevakken, en een 4 credit Capstone-reeks.

Core Field

Om een breed, multidisciplinair begrip van het halfrond te verwerven, moeten studenten in totaal drie cursussen volgen, elk in een andere discipline.

Specialisatie velden

Studenten kiezen twee vakgebieden, zoals economische ontwikkeling, migratie, volksgezondheid of veiligheid. Ze volgen elk minimaal twee cursussen.

Capstone

Tweedejaars studenten verrichten veldonderzoek met betrekking tot een specifieke kwestie die interessant is voor een sponsorende organisatie.

121753_36689081343_a637bf845d_o.jpg

voorwaarden

Buitenlandse taal

Academische cursussen in het Spaans, die studenten voorbereiden op het voltooien van de taalvereiste van het programma *, zijn vereist op het moment van aanmelding. Dit kan worden aangetoond door:

  • Een studie die gelijk is aan vier semesters van cursussen op universitair niveau of gelijkwaardig.
  • Voltooiing van formele taaltrainingen als onderdeel van de werkgelegenheid (bijv. Peace Corps, JET, etc.).
  • Opgroeien in een huishouden waar de taal wordt gesproken.

Andere vreemde talen die in Latijns-Amerika worden gesproken, worden per geval bekeken.

* Studenten moeten een sterke basis in een vreemde taal hebben voordat ze zich inschrijven om de taalvereiste tijdens het programma te voltooien.

134754_2019ClassProfile.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Waar ga je heen?

graphic: 33% private, 33% public, 33% non-profit, 1% other Latin American and Hemispheric Studies

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2016 omvatten de topwerkgevers:

  • DAI Global, Inc.
  • IREX
  • National Alliance on Mental Illness
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten
  • Amerikaanse senaat

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, bezoeken ter plaatse en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Centre heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Elliott School by the Numbers

Elliott School by the NumbersThe George Washington University - Elliott School Of International Affairs","author_url":"","source":""}" />

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder