Master of Arts in International Relations, Dual Degree

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Double Degree w / Warsaw University

Programma beschrijving

De School of Political Sciences van de universiteit van Haifa, in samenwerking met het Institute of International Relations, de universiteit van Warschau, biedt nu een MA met dubbele graad Internationale Betrekkingen, waarbij studenten gebruik kunnen maken van de middelen, expertise en uitgebreide curricula van beide universiteiten en die kunnen ontvangen accreditatie van beide bij het afronden van de studie.

De School of Political Sciences aan de Universiteit van Haifa , opgericht in 1972, biedt studenten de middelen en het talent van een van de meest prominente academische onderzoekscentra van Israël die zich bezighoudt met onderwijs en wetenschap op het gebied van diplomatie, politiek denken, internationale betrekkingen, openbaar beleid, openbaar bestuur, lokaal bestuur, vergelijkende en Israëlische politiek. De Divisie Internationale Betrekkingen werd in 2000 opgericht als onderdeel van de School of Political Sciences en speelt een belangrijke rol bij het opleiden van de toekomstige generatie onderzoekers en praktijkmensen op het gebied van internationale betrekkingen.

Wat ga je studeren

Studenten zullen twee semesters van de studie doorbrengen aan elke instelling en, inclusief een geschreven proefschrift, zullen een curriculum behandelen aan de universiteit van Haifa, dat is ontworpen om de sleutelrol van diplomatie op te helderen bij het aanpakken van de brede cluster van kwesties die de regio's in het Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten betreffen , en die niet langer uitsluitend effectief kan worden afgehandeld vanuit een beperkt eenzijdig of bilateraal uitkijkpunt.

De focus op de rol van samenwerkende diplomatieke mechanismen is bedoeld om studenten nieuwe inzichten, concepten en analytische hulpmiddelen aan te reiken om de verbeterde functies van diplomatie in een internationale omgeving volledig te begrijpen. Het programma is dus bedoeld om studenten in staat te stellen effectieve oplossingen te vinden voor een breed scala aan politieke, culturele en economische vraagstukken waarmee zij in het veld zullen worden geconfronteerd.

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma in politieke wetenschappen of internationale betrekkingen van een geaccrediteerde universiteit in Israël of in het buitenland. Toekomstige studenten moeten hun diploma en transcripties inleveren. Studenten in andere disciplines worden in aanmerking genomen op voorwaarde dat ze aan de academische vereisten voldoen.
  • Een minimum van 3.0 GPA, 80% of gelijkwaardig.
  • TOEFL-scores (als moedertaal geen Engels is of kandidaten niet eerder aan een instelling voor hoger onderwijs hebben gestudeerd waar de voertaal Engels is). Een minimum van 570 (op papier gebaseerde test); 230 (computergebaseerde test) of 89 (internetgebaseerde test).
  • Twee aanbevelingen van relevante academische faculteitsleden.
  • Curriculum Vitae / Résumé.
  • Kopie van geldig paspoort
  • Persoonlijke essay (500-750 woorden).
  • Medische vormen.

Studenten die een niet-gegradueerde in Internationale Betrekkingen of Politicologie hebben afgerond, moeten de volgende inleidende cursussen met succes voltooien vóór het eerste semester van het programma:

  • Inleiding tot internationale betrekkingen.
  • Inleiding tot Politicologie / Overheid.

Onder bepaalde omstandigheden kan de commissie bereid zijn aanvragers die niet voldoen aan de minimale toelatingseisen te overwegen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Lees Minder