Master of Arts in International Economic Policy

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts van de Elliott School in International Economic Policy (MIEP) is een interdisciplinair programma dat een sterke basis biedt voor het begrijpen van nieuwe uitdagingen in het mondiale economische systeem. Het programma biedt analytische nauwgezetheid en professionele specialisaties op maat om studenten te helpen een uitdagende carrière in de privésector, de publieke sector en non-profitorganisaties na te streven.

Avondcursussen bieden plaats aan de drukke schema's van werkende professionals en open Pathways waardoor voltijdstudenten stageplaatsen kunnen verkennen bij internationale organisaties, adviesbureaus en overheidsinstellingen in Washington DC. Het MIEP-alumninetwerk biedt professionele stage- en vacatures voor studenten van over de hele wereld. wereld.

(De naam van het programma was " Internationaal handels- en investeringsbeleid " voorafgaand aan het academische jaar 2019-2020.)

Wat je zult studeren

MIEP-studenten verwerven een essentieel inzicht in internationale handel, internationale financiën en ontwikkelingseconomie. Studenten verwerven ook harde vaardigheden in boekhouding, bedrijfsfinanciering en kwantitatieve analyse. Studenten streven een geïndividualiseerde professionele specialisatie na om hen voor te bereiden op een loopbaan gericht op internationale economie en het bedrijfsleven.

Het programma wordt afgesloten met een sluitsteenreeks van twee semesters waarin studenten in kleine teams werken aan een hedendaags beleid of een zakelijk probleem. Studenten volgen graduate cursussen in GW waaronder de Elliott School of International Affairs, het Department of Economics, de School of Business en de Trachtenberg School of Public Policy and Public Administration.

Aan de volgende vereisten moet worden voldaan: 40 studiepunten, waaronder 22 studiepunten in verplichte vakken en 18 studiepunten in een zelf ontworpen professionele specialisatie.

Professionele specialisatie

Voltijdstudenten volgen tijdens het eerste jaar een cohortstructuur die studenten voorziet van harde analytische en kwantitatieve vaardigheden die essentieel zijn voor professionele ontwikkeling. Studenten werken in hun tweede jaar nauw samen met de programmadirecteur om een professionele specialisatie te ontwerpen die wordt gebruikt om de individuele academische en professionele doelen van studenten na te streven. Het MIEP-programma biedt voorgestelde specialisaties zoals "Economische ontwikkeling", "Internationale handel en financiën" en "Internationale handel en investeringen", maar studenten zijn van harte welkom om hun eigen combinatie van professioneel relevante cursussen na te streven.

Voorwaarde

Economische eis

Aanvragers moeten een van de volgende hebben voltooid voordat ze zich aanmelden voor het MIEP-programma:

  1. Inleidende cursus micro-economie en inleidende cursus macro-economie, of
  2. Beginselen van economie cursus waarbij micro- en macro-economie in de inhoud is opgenomen.

In aanvulling op de bovenstaande inleidende eis inzake cursussen over economie, zijn intermediaire micro- en macro-economische cursussen sterk aanbevolen voorbereiding op het MIEP-programma, maar zijn niet vereist voor toelating. Studenten zonder deze tussenliggende cursussen kunnen in de zomer voorafgaand aan de inschrijving een online programma volgen dat wordt beheerd door het Instituut voor Internationaal Economisch Beleid van de Elliott School.

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Aangesloten Instituut

Het Instituut voor Internationaal Economisch Beleid (IIEP) dient als katalysator voor hoogwaardig, multidisciplinair en niet-partijgericht onderzoek naar beleidskwesties rond economische globalisering.

Waar ga je heen?

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2016 omvatten de topwerkgevers:

  • Capgemini overheidsoplossingen
  • Economics Partners, LLC
  • Goldman Sachs
  • Internationaal Monetair Fonds
  • Overseas Private Investment Corporation
  • TD International
  • Amerikaanse Internationale Handelscommissie

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, sitebezoeken en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Elliott School by the Numbers

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs","author_url":"","source":""}" />

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder