Master of Arts in International Affairs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Globalisering van economische, politieke, sociale en culturele activiteiten heeft kansen en uitdagingen gecreëerd voor de leiders van morgen in internationale aangelegenheden. Zelden hebben we in zo'n onzekere wereld geleefd. Als gevolg hiervan is de behoefte aan meer internationaal begrip en samenwerking essentieel geworden.

Het MA-programma van de Elliott School in internationale zaken is ontworpen om studenten een breed begrip te geven van de hedendaagse problemen in internationale zaken en tegelijkertijd een diepgaande kennis te ontwikkelen van ten minste één gespecialiseerd gebied op mondiaal of regionaal niveau.

Wat je zult studeren

Studenten in het programma krijgen een fundamenteel inzicht in belangrijke politieke, economische en historische kwesties in internationale aangelegenheden. Je begint met drie tot vier kerncursussen voordat je naar een regionaal of wereldwijd veld gaat om aan de keuzevereisten te voldoen.

Om je Master of Arts in Internationale Zaken te behalen, moet je ons 40 studiepuntenprogramma succesvol afronden, inclusief 9-12 studiepunten in kernvakken, 12 studiepunten in je hoofdvak en 12 studiepunten van keuzevakken. Je moet ook een sluitsteenproject voltooien en de optie hebben om een scriptie te schrijven.

Regionale specialisaties

Als u vindt dat u geïnteresseerd bent in het bestuderen van conflicten en extremisme in het Midden-Oosten of de veranderende economieën in Latijns-Amerika, kunt u een regionaal veld kiezen om aan uw keuzevereisten te voldoen.

Thematische specialisaties

In onze steeds complexer wordende en verbonden wereld moeten beoefenaars van internationale zaken bereid zijn om uitdagingen het hoofd te bieden.

Wereldwijde Capstone

Global Capstone is het hoogtepunt ervaring en handtekening project voor afgestudeerde Elliott School studenten.

voorwaarden

Vreemde talen

Academische cursussen in een vreemde taal, die studenten voorbereiden op het voltooien van de taalvereiste * van het programma, is vereist op het moment van aanmelding. Dit kan worden aangetoond door:

 • Studie die gelijk is aan vier semesters van universitaire cursussen of gelijkwaardig.
 • Voltooiing van formele taaltrainingen als onderdeel van de werkgelegenheid (bijv. Peace Corps, JET, etc.).
 • Opgroeien in een huishouden waar de taal wordt gesproken.

* Studenten moeten een sterke basis in een vreemde taal hebben voordat ze zich inschrijven om de taalvereiste tijdens het programma te voltooien.

Economie

Cursusachtergrond in economie (micro- en macro-economie) is een vereiste om studenten voor te bereiden op het voltooien van de academische cursus (sen) op academisch niveau die vereist is binnen de MA in het curriculum internationale zaken. Cursus (sen) moeten succesvol worden afgerond via een erkende instelling in:

 • Inleidende micro-economie
 • Inleidende macro-economie

-of-

 • Principles of Economics

In sommige gevallen kan een student worden toegelaten die niet aan de economische eis * heeft voldaan; in welk geval de student verplicht is om de cursus (sen) te volgen aan een erkende hogeschool / universiteit voorafgaand aan de inschrijving aan de Elliott School.

* Aanvragers van de lente worden geacht aan deze voorwaarde te hebben voldaan op het moment van aanmelding.

Waar ga je heen?

Onze afgestudeerden blijven een breed scala aan spannende carrières nastreven in diplomatie en openbare dienstverlening, zaken, veiligheid, conflictoplossing, ontwikkeling en volksgezondheid. Voor afgestudeerden van 2016 omvatten de topwerkgevers:

 • ACDI-VOCA
 • Booz Allen Hamilton
 • Buitenlandse regeringen
 • Amerikaans agentschap voor internationale ontwikkeling
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten

Terwijl je bij ons studeert en zelfs als je weggaat, zullen we je voorzien van middelen en ondersteuning om je te helpen de baan te krijgen die je altijd al wilde hebben na je afstuderen. Van loopbaanbegeleiding, workshops, sitebezoeken en informatiesessies, het Graduate Student Career Development Center heeft een verscheidenheid aan hulpmiddelen en tips om u te brengen waar u wilt zijn.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-pro ... Lees meer

Elliott School graduates are consistently sought after for challenging global careers. What's more, our Washington, DC location allows us to form strong relationships with public, private, and non-profit organizations that regularly employ Elliott School students and alumni. Lees Minder