Master of Arts in Human Resources

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Human Resources and Industrial Relations wordt algemeen beschouwd als een van de topprogramma's in zijn soort in het land en is beschikbaar via een voltijdse of deeltijdse optie. Het curriculum wordt gegeven door een wereldberoemde faculteit en geeft studenten een grondig inzicht in de hedendaagse HR-praktijken en de onderliggende theorieën die nodig zijn voor succesvolle carrières in het veld.

Een dynamisch studiegebied

Het gebied van human resources en arbeidsverhoudingen omvat alle aspecten van de arbeidsrelatie, van human resource management tot arbeidsverhoudingen en daarbuiten. Door theorie en praktijk samen te laten gaan, voorzien onze opleidingen onze voltijdse en deeltijdse studenten van een multidisciplinaire basis in economie, psychologie, zaken, ethiek, cultuur en recht.

De 60-jarige verbinding van het programma met de HR-gemeenschap vertaalt zich in diverse mogelijkheden voor studenten en alumni. Lokale, nationale en internationale bedrijven werven onze studenten voor een volledige reeks HR-functies om de volgende generatie HR-leiders te zijn. Het Evening HR Masters-programma schrijft getalenteerde en ervaren professionals met verschillende achtergronden in die de studentervaring verrijken en netwerkmogelijkheden bieden, voor en na het afstuderen.

De huidige onderzoeks- en praktijkkwesties omvatten:

 • Hoe organisaties werknemers machtigen en intellectueel kapitaal ontketenen om te slagen in de wereldeconomie.
 • Hoe HR-professionals verder gaan dan administratie en strategische zakelijke partners worden.
 • Hoe het vakgebied HRIR leiderschap biedt als organisaties zichzelf opnieuw uitvinden om zich te concentreren op kerncompetenties.
 • Hoe de werkgelegenheid gezinsvriendelijker, flexibeler en responsiever wordt.
 • Hoe overheidsbeleid te creëren en instellingen te laten groeien die de belangen van werknemers en werkgevers in een mondiale economie in evenwicht houden.

Full time

Het MA-HRIR-programma wordt aangeboden in zowel Full- als Part-time formats om studenten in staat te stellen full-time te studeren en om drukke werkende professionals aan te passen. Ongeacht het formaat dat u kiest, het MA-HRIR-programma biedt een uitgebreide opleiding.

Voltijds programma

Voor studenten die zich volledig toeleggen op het afronden van hun studies. Het programma begint in de herfst en de lessen worden de hele dag en avond gegeven. Studenten schrijven zich in 12 studiepunten per semester en voltooien het diploma in twee academische jaren. Voor veel studenten rondt het programma een voltijdse zomerstage af tussen het eerste en het tweede jaar.

Full-time programma is 2 jaar.

Deeltijdprogramma

Het Evening HR Masters-programma omvat alle aspecten van Human Resources en Industriële Relaties, zodat u kunt toepassen wat u leert op uw huidige werk en op uw toekomstige uitdagingen. Onze faculteit maakt gebruik van uw professionele ervaringen om de ervaring in de klas te verrijken.

Deeltijdprogramma is 3-5 jaar

leerplan

De Master of Arts in HRIR biedt studenten een grondig inzicht in hedendaagse praktijken, onderliggende theorieën en de belangrijkste gebieden van human resources en arbeidsverhoudingen, waardoor ze de conceptuele basis en een analytisch raamwerk krijgen voor succesvolle carrières bij bedrijven en organisaties in de publieke sector.

Om een ​​rigoureuze opleiding te bieden op het hele gebied van human resources en arbeidsverhoudingen, is het curriculum opgebouwd rond 3 kerngebieden en geworteld in 3 kernbegrippen uit de sociale wetenschappen, gedragswetenschappen en het bedrijfsleven. Studenten nemen kerncursussen in alle 6 van deze HRIR-gebieden.

Kerngebieden

 • Personeel, training en ontwikkeling
 • Compensatie en voordelen
 • Arbeidsverhoudingen en collectieve onderhandelingen
 • Sleutelbegrippen
 • Organisatorisch gedrag en theorie
 • Managementeconomie en arbeidsmarktanalyse
 • Gegevensanalyse
 • Voltijdsequentie

vergoedingen

Voltijd: $ 32.000 / jaar voor niet-ingezetenen

Klik hier voor meer informatie over tarieven en collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We at the Carlson School of Management share a commitment to imagination, engagement, and ambition. Based in the Twin Cities of Minneapolis and St. Paul, housed in the University of Minnesota, the Car ... Lees meer

We at the Carlson School of Management share a commitment to imagination, engagement, and ambition. Based in the Twin Cities of Minneapolis and St. Paul, housed in the University of Minnesota, the Carlson School is a leader in business education and research. Our approach connects students to unique experiential learning opportunities, dynamic international education programs, and to a vibrant network of businesses throughout the state and beyond. Lees Minder