Master of Arts in Holocaust Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Het unieke, multidisciplinaire MA-programma in Holocaust Studies is gewijd aan het creëren en koesteren van een nieuwe generatie Holocaust-onderzoekers en -pedagogen. Naast een rigoureus en gevarieerd curriculum met toonaangevende academici en onderzoekers, krijgen onze studenten professionele ervaring door middel van stagemogelijkheden bij een verscheidenheid aan Holocaustgerelateerde instellingen, seminars, een buitenlandse studiereis en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met Holocaust-overlevenden om persoonlijke relaties te helpen bevorderen en toewijding aan het veld van Holocaust Studies.

Wat ga je studeren

Het programma biedt cursussen over de geschiedenis van de Holocaust en WO II , cursussen over psychologische aspecten van trauma, de antropologie van het geheugen, genocide en misdaden tegen de menselijkheid, internationaal recht, museumstudies, Holocausteducatie en culturele uitingen van de Holocaust in de film en literatuur. Taalonderwijs in het Jiddisch en Duits wordt ook aangeboden. Zowel thesis- als niet-thesis-tracks zijn beschikbaar.

getuigenissen

118416_ScreenShot2019-07-15at3.34.59PM.png

Hana Green, Verenigde Staten - Weiss-Livnat International MA in Holocaust Studies - Cohort 2016-2017:

"Ik ben onvoorwaardelijk dankbaar voor de mogelijkheid om te studeren aan deze instelling en naast dergelijke vriendelijke, gepassioneerde en behulpzame collega's en professoren. Deze gemeenschap heeft een gevoel van saamhorigheid bevorderd op een plek die vreemd is voor velen, en heeft haar studenten laten bloeien en Wat ik het meeste waardeer, is de diversiteit rondom dit programma, wat te zien is in onze cursusoverzichten, ons brede scala aan onderzoeksinteresses en achtergronden.Elke student brengt iets anders naar de tafel. "

"De Weiss-Livnat MA in het Holocaust Studies-programma heeft enorm geïnvesteerd in zijn studenten, en ik ben heel dankbaar voor deze ervaring en de impact die het heeft gehad op niet alleen mijn academische en loopbaanambities, maar ook op mijn persoonlijke groei en ontwikkeling . "

Andreea Camelia Tudor, Roemenië - Weiss-Livnat International MA in Holocaust Studies - 2017-2018 Cohort:

"Haifa is een geweldige plek om te studeren omdat ik denk dat het een amalgaam van culturen is en je kunt zien hoe culturen vreedzaam naast elkaar bestaan en ze zorgen voor een prachtige mix van levensstijlen, tradities, gebruiken en talen."

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Lees Minder