MA in game-ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ben je gepassioneerd door game-ontwerp? Denk je vaak dat games beter kunnen? Ben je benieuwd wat games aantrekkelijk en betekenisvol maakt? Bij Falmouth werk je samen met programmeurs en artiesten in een studio-omgeving om innovatieve en arresterende games te maken.

Invoering

We behandelen specialistische gebieden in het vertellen van verhalen en ontwerpen, ontwikkelen vaardigheden om nieuwe horizonten van gaming te onthullen. Met hulp van je ex-mentoren in de industrie, krijg je de vaardigheden die je nodig hebt voor een baan of onderneming in games en media context. Samen met andere getalenteerde gameliefhebbers ontwerp je je eigen AAA-, indie- of bordspellen en zie je je ideeën tot leven komen.

Hands holding the game controllersJESHOOTS.COM / Unsplash

Wat je zult leren

Pitching en prototyping van uw ideeën, wordt u een specialist in game-ontwerp en de bredere context van de gamesindustrie. En tegen het tweede studieblok, zul je het echt doen, een game in een team ontwikkelen en dit in de laatste termijn opvolgen met een groot project. Dit kan solo, op groepen gebaseerd of een onderzoeksstuk zijn.

Bestudeer blok één

modules

 • Ontwikkelingssynergieën
 • Prototyping voor games

Bestudeer blok twee

modules

 • Group Game Development Project
 • Experimenteel spelontwerp

Bestudeer blok drie

modules

 • Enorm project

De bovenstaande modules zijn die welke door onze studenten worden bestudeerd of nieuwe worden voorgesteld. Programmastructuren en modules kunnen veranderen als onderdeel van onze curriculumverbeterings- en beoordelingsprocessen. Als een bepaalde module belangrijk voor u is, bespreek dit dan met de cursusleider.

Hoe je zult leren

Er is geen formeel essay over deze cursus - je leert de real-life vaardigheden die nodig zijn om een co-gecreëerd volledig gameproject en een professionele portfolio voor beoordeling te produceren. En met regelmatige feedback en ondersteuning van je mentoren, ontwikkel je je game-ontwerpvaardigheden op een manier die je vooruitgang ten goede komt.

Je leert door:

 • workshops
 • Ideeën om te spelen
 • lezingen
 • seminars
 • Crit sessies
 • tutorials
 • Gastsprekers
 • mentoring

Hoe je beoordeeld wordt

Game Design is een praktijkgerichte cursus, dus je wordt alleen beoordeeld op je cursussen.

Personeel

Je krijgt les van een deskundig docententeam, dat zowel toonaangevende game- en verhalende ontwerpers als programmeurs en game-gerichte senior academici omvat. Onze branche-experts hebben over de hele wereld gewerkt aan titels als Arcana en Deadhaus Sonata.

Sommige personeelsleden geven alleen les in specifieke modules en in uw cursus is mogelijk niet elk lid aanwezig.

uitrusting

 • Speciale ruimte in een goed ontwikkelde studio voor game-ontwikkeling, die laat tijdens de looptijd open is.
 • Augmented Reality en Mixed Reality-technologie.
 • 3D-printers.
 • Standaard hardware en software.
 • VR / AR-laboratorium en geavanceerde hardware (Hololens, Vive Pro, Oculus Rift).

Hoe te solliciteren

Toelatingseisen

We verwelkomen kandidaten met verschillende kwalificaties, maar meestal heb je een bachelordiploma in een verwante discipline nodig. Onze typische kandidaten hebben een bachelordiploma van 2: 2 of hoger of vergelijkbare ervaring.

We verwelkomen uw aanvraag ook als u formeel of 'gecertificeerd' leert (zoals cursussen die niet door universiteiten of hogescholen worden gegeven) en leert van werkervaring of zelfstudie. Dit wordt Accreditation of Prior Learning (APL) genoemd en zou in de afgelopen vijf jaar moeten zijn behaald en gelijk moeten zijn aan de leerresultaten van onze minimale instapkwalificaties.

APL-aanvragers die de ervaring gebruiken om te solliciteren, moeten er rekening mee houden dat er £ 200 inschrijvingskosten zijn voor deelname met geavanceerde status of met vrijstelling van specifieke modules of tegoed.

Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je Engelse taalvaardigheden aantonen die voldoende zijn ontwikkeld om je studies succesvol af te ronden. We accepteren een reeks erkende Engelse taalkwalificaties die gelijkwaardig zijn aan het International English Language Testing System (IELTS) Academische minimumscore van 6,5 in het algemeen, met een minimum van 6,0 in Lezen, Schrijven, Spreken en Luisteren.

Internationale aanvragers die een Tier 4-studentenvisum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten een goedgekeurde Secure English Language Test (SELT) afleggen om aan de visumvereisten van de overheid te voldoen of een erkende taaltest hebben die door de universiteit is goedgekeurd en waar ze voor instaan. Ons Applicant Services-team kan u helpen met eventuele vragen over studievisums of geschikte taaltesten.

Collegegeld 2020-21

 • £ 8.500 - voltijd VK / EU (£ 250 acceptatiekosten verschuldigd. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld.)
 • £ 16.000 - voltijds internationaal (acceptatiekosten tot £ 1.000 verschuldigd, afhankelijk van nationaliteit. Dit wordt afgetrokken van het collegegeld.)

Het collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld en wordt jaarlijks herzien. De universiteit kan daarom in de tweede of volgende studiejaren het collegegeld verhogen, in overeenstemming met de inflatie en / of het wettelijk toegestane maximum of overheidsbeleid. Studenten worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lees meer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Lees Minder
Falmouth , Penryn + 1 Meer Minder