Over

Je zet je theoretische en praktische opleiding voort met de studie van specifieke vakgebieden zoals cinema, decorontwerp, fotografie, montage, geluidstechniek, multimediaproducten, computeranimatie, 3D, de fenomenologie van afbeeldingen en de sociologie van hedendaagse kunst.

Film gemaakt van inhoud en experimenten.

Film is een wereld die bestaat uit vele verschillende talen, elk geboren uit de noodzaak om een ​​visie te communiceren. Met behulp van experimenten en onderzoek kan men nieuwe verhalen leven geven en om hen te vertellen heeft RUFA het tweejarige Master of Arts Degree Program in Film Arts gecreëerd, geboren om in een enkel programma het talent en de verhalencapaciteit samen te brengen, schrijven en visie van studenten die een graad in de kunsten of het ontwerp hebben behaald.

De filmmakers van morgen, op zoek naar een theoretisch-praktische specialisatie, die nodig is om hun passie voor audiovisueel materiaal om te zetten in een authentiek en concreet beroep, kunnen vandaag vinden wat ze nodig hebben in de Film Arts Course op RUFA.

106862_ArteCinematografica_BiennioRUFA_600x600.jpg

Film Arts hoogwaardige training.

De tweejarige Master of Arts in Film Arts aan de RUFA maakt deel uit van het Departement Projecten en Toegepaste Kunst, het deel van RUFA academische studies dat een hoog niveau van specialisatie en technische voorbereiding biedt, hoge normen stelt voor academisch en ontwerpleerjaar na jaar.

De academische opleiding omvat de studie van specifieke onderwerpen zoals film, scenografie, fotografie, montage, geluid, multimediaproductie, digitale animatie, 3D, de fenomenologie van het beeld en de sociologie van hedendaagse kunst, om de praktische en praktijkgerichte training in inhoud maken.

Studeer Film Arts om een ​​getalenteerde regisseur te worden.

De cursus leidt jonge filmmakers op met een solide historisch-culturele achtergrond om alle taal en technieken van expressie te kunnen gebruiken die tegenwoordig in het hedendaagse filmmaken worden gebruikt; om hun verhalen, hun visie en hun culturele gevoeligheid voor de wereld te vertellen via film.

Door technische kennis naar het volgende niveau te brengen, traint de cursus studenten om ontwerpprincipes toe te passen, hen te leren om een ​​formele en gestructureerde benadering van persoonlijke creativiteit te gebruiken, zodat ze hun eigen creatieve visie kunnen transformeren en verenigen met algemeen erkende methoden en technieken van filmmaken en de filmkunsten. Afgestudeerden zullen klaar zijn voor het personeel als volledig opgeleide professionals, rijk aan talent, cultuur en ambacht. Jonge filmmakers die de tweejarige Academische graad van het academische diploma Film Arts aan de RUFA volgen, kunnen zich professioneel uitdrukken als de nieuwe, toekomstige regisseurs van de Italiaanse cinema.

Een complete opleiding, om cinematografie te domineren.

De tweejarige Master of Arts in Film Arts is gelijk verdeeld tussen theoretisch onderwijs en praktische workshops, tussen artistieke visie en technische begeleiding, tussen kennis van filmgeschiedenis en experimenten en technologisch onderzoek.

Zodra jonge filmmakers van RUFA het personeelsbestand betreden, maken de technologische expertise die zij hebben verworven audiovisuele projecten mogelijk in elke sector van de communicatie- en entertainmentindustrie, waaronder reclame, videokunst, documentaire, web en televisie.

Om het ontvangen onderwijs te versterken, hebben studenten toegang tot talloze mogelijkheden, waaronder workshops, seminars, werkstudiesamenwerking, deelname aan experimentele projecten en stages bij filmproductie-studio's.

Academiegraden zijn gelijk aan Master's universitaire graden.

Hoogleraren: Elisa Amoruso, Christian Angeli, Livia Barbieri, Maura Morales Bergmann, Marianna Cappi, Martina Cocco, Landini Federico, Renato Fontana, Francesco Lagi, Alessandro Marinelli, Silvia Ranfagni, Francesco Ugolini, Andres Zabala.


MA MENSENPROGRAMMA IN FILMKUNSTEN

Voorgesteld trainingsprogramma - Ontwerpafdeling

Jaar

Belangrijke data

  • Opening van Open Day-reserveringen op 30 maart 2019: van 2 januari tot 29 maart
  • Open Dag reserveringen op 14 september 2019: van 6 mei tot 13 september
  • Openingsboekingen Toelatingsproef op 13 april 2019 (buitenlandse en Italiaanse skype): van 1 februari 2019 tot 10 april
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 9 tot 10 september 2019: van 6 mei tot 6 september
  • Reserveringsopening Toelatingsproef van 7 tot 8 oktober 2019: van 6 mei tot 4 oktober
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 7 andere vakken van Rome University of Fine Arts (RUFA) »

Laatst bijgewerkt op Februari 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum