Master of Arts in Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Of je nu een docent bent die klaar is om verder te komen in je schooldistrict of een zakelijke professional die geïnteresseerd is in het beklimmen van de bedrijfsladder, The University of Findlay biedt een masteropleiding aan om je carrièredoelen te bereiken.

In een oogopslag

 • Collegegeld is vergelijkbaar met openbare scholen.
 • Een persoonlijke adviseur die gedurende het hele programma één-op-één met u samenwerkt.
 • Afronding van de opleiding binnen 12-18 maanden (indien voltijds ingenomen).

University of Findlay's Online Master of Arts in Education - Science Education is opgenomen in de lijst Best Online Master's in Science Education 2019!

Online Master of Arts in het onderwijs

Online Masters in het onderwijs Het MAE-programma van Findlay bestaat uit 33 credit-uren

 • 5 Core Classes (15 uur) +
 • Kies uit een van de volgende aandachtsgebieden (18 uur) of
 • Kies uit een van Findlay's cursussen op Graduate-niveau voor een Generalist-master.

Meld je vandaag aan en start lessen op 18 mei 2020

Met de online Master of Arts in Education van University of Findlay kun je de volgende stap in je carrière zetten terwijl je als drukke professional aan je schema werkt. Er is geen vaste lestijd waarin u aan uw computer moet worden vastgeketend. Wij geven je de aandacht en ondersteuning om het werk in je eigen tijd af te ronden. Hoewel je je diploma in slechts 18 maanden kunt afronden, kunnen de cursussen die je volgt maximaal 7 jaar op je diploma worden toegepast.

We doen er alles aan om u te helpen uw toekomstige onderwijsdoelen te behalen. In samenwerking met uw adviseur kunt u een cursusplanning maken die aan uw exacte behoeften voldoet of een van onze pedagogisch gebaseerde onderdelen volgen.

Nadrukgebieden

Kinderboeken

Word een expert in het opnemen van literatuur en illustratie van kinderen in uw curriculum en klas.

Curriculum & Lesgeven

Vernieuw het curriculum en de lerarenopleiding om uw school de 21e eeuw in te leiden.

Onderwijsadministratie

Beïnvloed het onderwijs buiten het klaslokaal door leraren op uw school te leiden en te ondersteunen.

Human Resource Development

Ontworpen voor zowel docenten als professionals op andere gebieden, bereidt dit onderdeel je voor op posities in online instructie, personeelsontwikkeling, ontwerp van het curriculum voor volwassenen en vele andere rollen in het voortgezet volwassenenonderwijs.

Wiskunde

Vergroot uw kennis van wiskunde en aanverwante onderwijsstrategieën als huidige opvoeder in het veld.

Lezing

Leid uw studenten naar succes met geavanceerde leestechnieken die kunnen worden toegepast op klaslokalen met speciale behoeften, assessments en onderzoek. De benodigde cursussen voor dit onderdeel zijn dezelfde cursussen die vereist zijn voor de Reading Endorsement. Dit is een geweldige optie voor docenten die hun carrière willen verbeteren, maar mogelijk niet klaar zijn voor een volledige master-werklast.

Wetenschap

Gerangschikt in de top 10 online Master's in Science Education-programma's van BestColleges.com, helpt dit programma je een expert te worden in het opnemen van Science, Technology, Engineering en Math-principes in dagelijkse lesplannen en curriculum.

STE (A) M - Wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde

Een partnerschap met Discovery Education, deze cursussen richten zich op onderwerpen zoals toonaangevende innovatie op scholen van vandaag, op onderzoek gebaseerde wetenschappelijke instructie, wetenschap en technologie voor docenten, gedifferentieerde instructie, kinderliteratuur in het hele curriculum en schoolleiderschap, deelnemers leren concepten online die kan de volgende dag gemakkelijk in de klas worden aangebracht.

Master of Arts in het onderwijs op de campus

Het Master of Arts in Education (MAE) -programma van Findlay bestaat uit 33 credit-uren

Met Findlay's Master of Education-programma kun je de volgende stap in je carrière zetten terwijl je als drukke professional aan je schema werkt. Onze adviseurs werken één-op-één met u samen om uw persoonlijke carrièredoelen te bereiken. Wij geven je de aandacht en ondersteuning om het werk in je eigen tijd af te ronden.

De opnames rollen met lessen die elk jaar in de herfst, zomer en lente beginnen. Meld je vandaag aan om lessen te starten op 18 mei 2020 of 17 augustus 2020.

Cursus opties

Studenten die volledig op de campus van Findlay willen studeren, kunnen hun studie richten op human resource development (HRD) of een specialisatie kiezen uit het aanbod van de graduate cursus van Findlay.

Human Resource Development

Bedrijven erkennen het belang van de ontwikkeling en training van werknemers. Er is een toenemende vraag naar HR-professionals die trainingsprogramma's kunnen ontwerpen en implementeren en een leerdynamiek voor de hele organisatie tot stand kunnen brengen.

Voortbouwend op de sterke basis van het Master of Arts in Education-programma, biedt het Human Resource Development Strand cursussen met een focus op werknemerseducatie.
Studenten die een Master of Arts in Education in Human Resource Development behalen, moeten het volgende voltooien:

 • Graduate Education Core (vijf cursussen),
 • Human Resource Development Strand (drie cursussen), en
 • Volg drie cursussen op een van de volgende gebieden:
  • Leiderschap
  • Training en ontwikkeling

Generalistische master in het onderwijs

Het generalistische MAE-programma is gemaakt om te worden afgestemd op uw persoonlijke en professionele doelen door onze studenten de lessen te laten kiezen die bij hen passen.

Studenten die een Master of Arts in Education behalen, moeten het volgende voltooien:

  • Graduate Education Core (vijf cursussen) en
  • 18 credit-uren van cursussen op graduate niveau.

Master of Arts in het onderwijs voor internationale studenten

Een nieuwe cultuur binnengaan kan intimiderend en overweldigend zijn, maar bij The University of Findlay streven we ernaar om onze campus als een tweede thuis te laten voelen. De Master of Arts in Education (MAE) van The University of Findlay is opgebouwd rond 'Educational Leadership'. Faculteitsleden in het College of Education zullen u helpen uw MAE-diploma aan te passen aan uw professionele carrièredoelen en academische interesses. De faculteit van ervaren docenten, onderwijsbeheerders en HR-professionals van Findlay geeft om u en uw toekomstige succes. Het MAE-programma van Findlay:

 • Wordt volledig aangeboden op de campus.
 • Kan in slechts 18 maanden worden voltooid.
 • Regelt een aangewezen internationale studentenadviseur om studenten te helpen hun studieprogramma te plannen, zich in te schrijven voor lessen en ondersteuning te bieden via de opleiding.
 • Moedigt leerlingen aan om hun thuiscultuur in de klas te delen.
 • Geeft lesinhoud op een cultureel relevante manier die kan worden toegepast op andere landen.

Plekken om te studeren

Internationale studenten die op de campus van Findlay willen studeren, kunnen hun studie richten op human resource development (HRD) of een specialisatie kiezen uit het aanbod van Findlay's afgestudeerde cursussen. Human Resource Development (HRD) De HRD-focus is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde opleidings- en ontwikkelingsprofessionals door afgestudeerden de kennisbasis, vaardigheden, training en praktische ervaring te bieden die nodig zijn voor leiderschapsrollen in volwassenen- en voortgezet onderwijs.

Studenten die een Master of Arts in Education in Human Resource Development behalen, moeten het volgende voltooien:
 • Graduate Education Core (vijf cursussen)
 • Human Resource Development Strand (drie cursussen)
 • Volg drie cursussen op een van de volgende gebieden:

Leiderschap - Vergroot uw kennis van effectief leiderschap door interacties en strategie-implementatie.

Training en ontwikkeling - Voor huidige en ambitieuze HR-professionals die een nieuw perspectief willen krijgen op management- en organisatietechnieken.

Kies je eigen focus

Als je geïnteresseerd bent in een carrière buiten de menselijke hulpbronnen, kun je ervoor kiezen om een generalistische opleiding te volgen. Het generalistische MAE-programma is gemaakt om te worden afgestemd op uw persoonlijke en professionele doelen door onze studenten de lessen te laten kiezen die bij hen passen. Dit pad bestaat uit vijf onderwijscursussen en uw keuze uit 18 afgestudeerde kredieturen. Dit betekent dat je lessen kunt kiezen die bij Findlay worden aangeboden en die passen bij je individuele interesses om je diploma aan te passen aan je behoeften.


Studenten die een Master of Arts in Education behalen, moeten het volgende voltooien:

 • Graduate Education Core (vijf cursussen)
 • 18 credit-uren van cursussen op graduate niveau

Toelatingseisen

 • Originele en officiële referenties die de voltooiing en toekenning van een undergraduate degree OF werk dat is voltooid gedurende ten minste de 7e termijn aantonen.
 • Heb een minimumscore van ten minste 79 op een geverifieerde TOEFL-internettest (iBT) met 20 of beter in spreken en 20 of beter in schriftelijk of een geverifieerd International English Language Testing System (IELTS) academische score met een minimale algehele bandscore van 6.5.
 • GPA van 2,75 op een 4,0-schaal met een 3,0 in de afgelopen 60 uur aan undergrad-cursussen of hoger.
 • Drie aanbevelingsbrieven als GPA tussen 2,5 - 2,75 ligt.Als uw TEOFL- of IELTS-scores niet aan deze vereisten voldoen, overweeg dan om u te registreren voor Findlay's Intensive English Language Program (IELP), aangeboden op de campus of online. Dit programma is ontworpen om uw Engelse taal te verbeteren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder