Master of Arts in Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bent u een toegewijde leraar in de klas of een fervent pleitbezorger voor personen met een handicap die uw kennis en vaardigheden willen uitbreiden? Dan is de MA in Education iets voor jou!

De Master of Arts in Education, bedoeld voor onderwijsprofessionals en gemeenschapsleiders, biedt geavanceerde voorbereiding bij de studie van onderzoeksvraagstukken waarmee docenten en onderwijssystemen worden geconfronteerd.

De nadruk op curriculum en instructie (C&I) is bedoeld voor docenten die hun kennis en vaardigheden op het gebied van curriculum, lesgeven en leren, onderwijsonderzoek en beoordeling willen verbeteren om het leren van studenten te bevorderen. Door theorie en praktijk te combineren, zullen leraren hun eigen klassikale praktijken kunnen verbeteren, in een positie verkeren om onderwijskundig leiderschap, rollen voor het ontwerpen van curricula en professionele training op hun school of district op zich te nemen. Deze nadruk positioneert docenten om afgestudeerd werk op doctoraal niveau na te streven.

De Disability Studies (DS) Emphasis bereidt leraren en professionals voor op leiderschapsrollen op het gebied van speciaal onderwijs en handicaps. Afgestudeerden ontwikkelen, implementeren en evalueren programma's en beleid voor personen met een handicap; mentor leerkrachten speciaal onderwijs en aanverwante professionals; professionele ontwikkeling en onderzoek uitvoeren; zitting hebben in beleidscomités; en pleiten voor de rechten van personen met een handicap.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... Lees meer

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Lees Minder