Master of Arts in Education in Educational Leadership

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Colorado Mesa University biedt 3 uitgebreide afstudeerprogramma's in onderwijskundig leiderschap en onderwijzen en leiderschap. Deze programma's zijn bedoeld om onderwijsprofessionals voor te bereiden als dynamische schoolleiders met gespecialiseerde kennis op het gebied van schoolverbeteringsstrategieën, onderzoek, curriculum / instructie / beoordelingsstrategieën, leiderschapsvaardigheden, schooladministratie en -recht, budgettering en personeelsbeheer. Cursussen worden online en in gemengde cursusformaten aangeboden om zowel flexibiliteit als studentenbetrokkenheid te bieden rond het schema van de werkende professional.

Master of Arts in Education in Educational Leadership: MA Principal Licensure Track

Het Educational Leadership MAEd-programma bereidt gediplomeerde leraren in het klaslokaal voor om een Colorado-hoofdlicentie aan te vragen terwijl ze een masterdiploma behalen. De masteropleidingen gebruiken een cohortmodel waarbij een groep deelnemers aan alle vereisten voldoet in een cyclus van vier semesters.

Graduate Certificate in Educational Leadership: Certificate Principal Licensure Track

Dit certificaatprogramma bereidt kandidaten voor die al een masterdiploma hebben, om het hoofdlicentie-examen af te leggen en een Colorado-hoofdlicentie aan te vragen. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een geldige onderwijslicentie en een eerdere masterdiploma hebben behaald om in aanmerking te komen voor het certificaatprogramma.

Master of Arts in Education in Teaching and Leadership: Non-Licensure MA Track

Het Teaching and Leadership MAEd-programma bereidt gelicentieerde, klassikale leraren voor die op zoek zijn naar curriculum en educatieve leiderschapsrollen, terwijl ze klassikale leraren blijven. De Teaching and Leadership MAEd is ook geschikt voor niet-gelicentieerde, onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar een flexibel programma dat expertise biedt op het gebied van administratie en leiderschap. Speciale nadruk wordt gelegd op mentorschap, coaching, boeiende leerlingen, collegiale gesprekken, constructieve feedbacksystemen, professionele leergemeenschappen en gedifferentieerd leren.

Alle CMU Master of Arts in Education-programma's vereisen een sluitstukproject en omvatten masteropleidingen in de theorie van curriculumontwerp en -beoordeling, onderzoek, cultuur en pedagogie en onderwijstechnologie.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1925, Colorado Mesa University is a comprehensive regional public higher education institution offering liberal arts, professional, and technical programs at the master's, bachelor's, assoc ... Lees meer

Founded in 1925, Colorado Mesa University is a comprehensive regional public higher education institution offering liberal arts, professional, and technical programs at the master's, bachelor's, associate and certificate levels. At Colorado Mesa, we take great pride in providing educational opportunities and tools that help students succeed in today's complex and interconnected world. Our focus is on providing quality academic programs, built on a strong liberal arts core that support students' interests and regional employment needs, as well as technical programs that respond to vocational workforce demands. Lees Minder