Master of Arts in Dance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Dance biedt twee specialisaties:

Choreografie aan de ene kant, doceren en coachen van dansprofessionals aan de andere kant. Het bouwt de choreografische en onderwijsvaardigheden die nodig zijn om te werken met dansprofessionals en om in aanmerking te komen voor de relevante beroepen. Cursussen omvatten choreografische methoden, didactische vaardigheden en artistiek onderzoek met het oog op het ontwikkelen van een individueel artistiek of onderwijsprofiel. Het programma bevordert interdisciplinaire samenwerking en helpt studenten bij het opzetten van een duurzaam netwerk binnen het internationale veld van de dans.

Het Master Dance, Choreography-programma biedt studenten de mogelijkheid om te werken als choreografen op het gebied van professionele toneeldans.

Studenten leren hun eigen artistieke profiel te presenteren en positioneren zich in de dansomgeving. Ze leren hoe ze creatieve processen kunnen ondersteunen en sturen tijdens de planning en implementatie, hoe ze hun eigen werkgebieden in een onderzoekscontext kunnen positioneren, hun eigen onderzoeksactiviteiten kunnen ontwerpen, uitvoeren, hun eigen werk kunnen organiseren en op de markt kunnen brengen en kunnen bijdragen aan het huidige discours. , toegang tot financieringsbronnen en een financieel stabiele levensstandaard voor zichzelf.

Studenten leren de vaardigheden die nodig zijn om choreografieprojecten met een hoge artistieke inhoud uit te voeren en dienovereenkomstig werkmethoden te ontwikkelen.

Ze verwerven de didactische vaardigheden en coachingsmethoden die een integraal onderdeel zijn van het werk van een choreograaf.

Het Master Dance, Teaching and Coaching Dance Professionals programma biedt studenten de mogelijkheid om te werken in leiderschap / coaching / lesgeven op het gebied van professionele podiumdans en professionele danstraining.

Studenten leren hoe ze hun eigen onderwijsprofiel kunnen presenteren en hoe ze zich kunnen positioneren in de dansomgeving. Ze leren creatieve processen ondersteunen en sturen bij het plannen en implementeren, het positioneren van hun eigen werkterreinen in een onderzoekscontext, het ontwerpen en uitvoeren van hun eigen onderzoeksactiviteiten, spreken over, organiseren en verkopen hun eigen werk en zorgen voor een financieel stabiel levensstandaard voor zichzelf.

Op het gebied van het oefenen en begeleiden van dansprofessionals leren studenten hoe ze training- en repetitiesessies in hun vakgebied kunnen leiden en hoe ze hun eigen onderwijsprofiel kunnen ontwikkelen om dansstudenten te leren of professionele dansers op te leiden en te coachen. Ze leren didactische methoden toe te passen op een gerichte, goed gefundeerde en individuele manier. Ze verwerven de vaardigheden in choreografie die nodig zijn voor hun vakgebied.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With around 2,800 students and 650 teaching staff, Zurich University of the Arts is one of the major universities of the arts in Europe. The study and research programme covers the areas of design, fi ... Lees meer

With around 2,800 students and 650 teaching staff, Zurich University of the Arts is one of the major universities of the arts in Europe. The study and research programme covers the areas of design, film, fine arts, music, dance, theatre, transdisciplinary studies, and the teaching of arts and design. The university also has many venues for exhibitions and performances, where the results of the education provided can be shown in public. Lees Minder