Master of Arts in Counselling Psychology, Concentration in Drama Therapy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA in counseling psychologie met een concentratie in dramatherapie

Al meer dan 30 jaar onderzoekt het CIIS Drama Therapy-programma hoe therapeutisch aangepaste dramatische processen in de loop van de tijd werken om wonden te helen, blijvende verandering mogelijk te maken en mensen te helpen hun hoogste potentieel te bereiken. Ons programma integreert ervaringsgerichte, didactische en klinische cursussen in een zorgvuldige en sequentiële curriculum, om studenten op te leiden tot persoonlijk en cultureel bewuste, op elkaar afgestemde en competente dramatherapeuten en psychotherapeuten.

Het Drama Therapy-programma is een van slechts enkele masterprogramma's in de Verenigde Staten, beide regionaal geaccrediteerd en goedgekeurd door de Noord-Amerikaanse Drama Therapy Association, en is een van slechts een handvol van dergelijke programma's in de wereld. Ons programma is het enige programma dat een pad biedt naar nationale licentiestatus (LPCC).

Over het programma

Onze afgestudeerden werken in verschillende leiderschapsfuncties en -situaties, waaronder centra voor geestelijke gezondheidszorg, privépraktijken, scholen en educatieve centra, organisaties voor het dienen van LGBTQ-gemeenschappen en klinieken die diensten aanbieden voor trauma, eetstoornissen, verlies en zelfzorg.

Het programma van 2 tot 3 jaar omvat doordeweekse en incidentele weekendlessen.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Lees Minder