MA in counseling psychologie met een concentratie in dramatherapie

Al meer dan 30 jaar onderzoekt het CIIS Drama Therapy-programma hoe therapeutisch aangepaste dramatische processen in de loop van de tijd werken om wonden te helen, blijvende verandering mogelijk te maken en mensen te helpen hun hoogste potentieel te bereiken. Ons programma integreert ervaringsgerichte, didactische en klinische cursussen in een zorgvuldige en sequentiële curriculum, om studenten op te leiden tot persoonlijk en cultureel bewuste, op elkaar afgestemde en competente dramatherapeuten en psychotherapeuten.

Het Drama Therapy-programma is een van slechts enkele masterprogramma's in de Verenigde Staten, beide regionaal geaccrediteerd en goedgekeurd door de Noord-Amerikaanse Drama Therapy Association, en is een van slechts een handvol van dergelijke programma's in de wereld. Ons programma is het enige programma dat een pad biedt naar nationale licentiestatus (LPCC).

Over het programma

Onze afgestudeerden werken in verschillende leiderschapsfuncties en -situaties, waaronder centra voor geestelijke gezondheidszorg, privépraktijken, scholen en educatieve centra, organisaties voor het dienen van LGBTQ-gemeenschappen en klinieken die diensten aanbieden voor trauma, eetstoornissen, verlies en zelfzorg.

Het programma van 2 tot 3 jaar omvat doordeweekse en incidentele weekendlessen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van California Institute of Integral Studies »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019