Master of Arts in Counseling Psychology, Concentration in Community Mental Health

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Community Mental Health Master's Programme

CIIS 's Community Mental Health-programma leidt studenten op tot erkende psychotherapeuten en leiders in het machtigen van rechteloze gemeenschappen. Onze afgestudeerden zijn een drijvende kracht in het voorzien in de behoeften van en het creëren van verandering voor bevolkingsgroepen die door de traditionele counselingdiensten zijn achtergesteld en over het hoofd zijn gezien.

Onze studenten leren systemische problemen aan te pakken binnen de gemeenschap en omgeving van een patiënt die van invloed zijn op de geestelijke gezondheid. Veel van onze afgestudeerden zijn proactief betrokken bij het overheidsbeleid, het organiseren van gemeenschappen, het verdedigen van de rechten van achtergestelde groepen en de volksgezondheid.

Over het programma

Dit 60-jaars, driejarige programma integreert de fundamenten van intensief en aanvullend casemanagement met de nadruk op counselingpsychologie, culturele competentie en een praktijkoefening in de publieke sector.

In het tweede jaar van de studie ontwikkelen onze studenten essentiële klinische vaardigheden en multicultureel bewustzijn in de praktijk op lokale trainingssites, waaronder CIIS ' Clinic Without Walls (TCWOW) , een unieke kliniek die studenten in staat stelt cliënten te behandelen buiten de traditionele institutionele omgevingen.

Ons curriculum bereidt studenten voor op veelgevraagde carrières in de publieke sector en voor licentieverlening voor huwelijks- en familietherapie. Het programma is ontworpen in samenwerking met toonaangevende aanbieders van geestelijke gezondheidszorg om aan de volgende kritieke behoeften te voldoen:

  • Therapeutisch: een groeiend aantal cliënten met meerdere diagnoses vereist een ander niveau en type therapie.

  • Cultureel: Het beroep heeft meer beoefenaars nodig met verschillende achtergronden die cultureel competent en tweetalig of meertalig zijn.

  • Professioneel: bijna 70 procent van het personeel in de openbare geestelijke gezondheidszorg in San Francisco zal binnen tien jaar met pensioen gaan, een trend die door de staat en de natie wordt herhaald.

CMH biedt studenten een sterke theoretische achtergrond met de nadruk op praktische toepassing:

  • Sociale rechtvaardigheidsperspectieven

  • Culturele nederigheid

  • Op praktijk gebaseerd bewijs

  • Psychodynamics, Humanistic Mindfulness en Family Systems Therapy

  • Trauma-geïnformeerde therapieën

  • Herstel- en veerkrachtmodellen voor behandeling

  • Community psychologie theorie en praktijk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Lees Minder