Master of Arts in Clinical Art Therapy and Counselling - LIU Post

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het nieuwe parcours van de Master of Arts in Clinical Art Therapy and Counselling Program biedt onderwijs en training in Art Therapy en professionele counseling. Deze Master of Arts-graad is een totaal van 60 studiepunten, 48 studiepunten opgenomen in het huidige Clinical Art Therapy-programma en 12 studiepunten afkomstig van het departement Counseling and Development.

Het programma is ontworpen om Clinical Art Therapy mogelijk te maken

We hebben kleine en intieme klassengroottes variërend van 8 tot 22 studenten. We hebben ook een sterke internationale en nationale aanwezigheid van studenten. De nadruk ligt op het creëren van een klinische community voor kunsttherapie waarin studenten, faculteiten, de kunst- en counselingafdelingen, evenals de New Yorkse kunstenaarsgemeenschap, bijdragen aan een samenhangende en stimulerende trainingservaring. Het programma biedt meer dan 100 klinische stageplaatsen voor studenten om het deel van het curriculum te vervullen. Om de studie aan te vullen, zullen studenten musea en galerieën bezoeken op Long Island en in New York City.

Het curriculum richt zich op de praktijk van counseling van kunsttherapie; het kunstproces en het kunstobject worden echter voortdurend benadrukt, omdat ze van toepassing zijn op de klinische praktijk van therapiebegeleiding. Daarom wordt kunst gemaakt in alle seminars voor fundamentele kunsttherapie in grote ateliers. Er worden drie punten in teken-, schilder- en kleiwerken voor de kunsttherapeut gebruikt. Deze cursus voor fundamentele kunsttherapie culmineert met een galerijopening waar studenten hun 2-D- en 3D-werk presenteren. Daarnaast exposeren studenten hun kunstwerken minimaal twee keer per jaar in campusgalerieën, hetzij als individuele kunstenaars of in groepstentoonstellingen met een kunsttherapiethema. Een keuzevak voor een kunstatelier is vereist; studenten kunnen kiezen uit verschillende aanbiedingen van de kunstafdeling, waaronder wereldberoemde graduate level studio-cursussen in grafiek, schilderen, beeldhouwkunst, fotografie en keramiek.

De diagnostische en therapeutische waarde van schilderen, tekenen, fotografie en beeldhouwkunst wordt diepgaand onderzocht binnen dit klinische en diagnostische curriculum. Je richt je op kinderen, adolescenten en volwassenen met een handicap in klinische klassen voor klinische therapie die gebruik maken van de nieuwste onderzoeksresultaten, theorieën en technieken.

Onderzoek is een van de kenmerken van dit klinische programma. Onze studenten moeten negen studiepunten nemen voor onderzoek en de voorbereiding van het proefschrift. Vaak presenteren onze studenten hun bevindingen op nationale conferenties of in publicatie- of videoformaat om te voldoen aan de eisen van het proefschrift. Onze studenten hebben ook subsidies geschreven die na het afstuderen worden geïmplementeerd. Onze faculteit is internationaal bekend binnen de community voor kunsttherapie voor hun onderzoeksinspanningen in een reeks klinische onderwerpen. Sommige van onze recente studentenpublicaties zijn te vinden in een dagboek en een online dagboek.

Carrière Succes

De integratie van theorie, praktijk, creativiteit en zelfgroei blijft het uiteindelijke doel van het programma. We willen een kwaliteitsvolle ervaring bieden die elke student voorbereidt op een professionele carrière in de kunstzinnige therapie. Uit recente gegevens over arbeidsplaatsplaatsingen blijkt dat 95% van de afgestudeerden van de Long Island University binnen een jaar na afstuderen een voltijdse positie voor kunsttherapie hebben behaald. Onze studenten keren jaar na jaar terug als gastsprekers en als mentoren, en helpen de huidige studenten richting hun professionele doelen te leiden. Omdat onze faculteit een lokale, nationale en internationale zichtbaarheid heeft, maken studenten vaak gebruik van faculteitscontacten om banen, stages en andere professionele kansen te vinden. Bovendien ligt het slaagpercentage van onze alumni van het Art Therapy Credentials Board-onderzoek ( ATCBE ) binnen het 90e percentiel.

Toelatingseisen

Kandidaten van de Master of Arts moeten voldoen aan de volgende toelatingseisen.

  • Toelatingsaanvraag
  • Aanvraagkosten: niet terugbetaalbaar
  • Officiële kopieën van uw niet-gegradueerde en / of afgestudeerde transcripties van een of meer hogescholen of universiteiten die u hebt bezocht
  • Bachelor's degree van een erkende school met ten minste een 3,0 cumulatief Grade Point Average, hoewel studenten een uitstekende belofte en verdienste kunnen worden overwogen. Studenten die niet voldoen aan het minimum Grade Point Average (3,0) en / of die behoefte hebben aan basisvoorwaarden, kunnen worden geaccepteerd op een beperkte toelatingseis. De student met ernstige tekortkomingen in voorbereiding, maar die als student beloofd is, mag een niet-beëdigde status krijgen met een proefbeoordeling van één jaar. Alle studenten met beperkte toelating hebben een jaar om de vereisten voor volledige toelatingsexamen af ​​te ronden. Raadpleeg de directeur van het Art Therapy-programma voor meer informatie.
  • De kandidaat moet voldaan hebben aan de voorwaarde van 12 studiepunten in de psychologie en een minimum van 18 studiepunten in de studiokunst.
  • Een portfolio, geëvalueerd door de faculteit Kunsttherapieprogramma, is vereist voor toelating en is de vervanging van het Graduate Record-onderzoek. De portfolio moet worden ingediend bij het Department of Arts Department (zie het adres hieronder) en moet 15 tot 20 voorbeelden van uw meest recente werk bevatten. Een genummerde inventarislijst is ook vereist. Voorbeelden kunnen originele werken zijn, dia's (ingesloten in een dia-pagina), cd of dvd. Fotografie-aanvragers worden aangemoedigd om een ​​portfolio van 20 originele afdrukken in te dienen.
  • Een portfolio-evaluatie, een studentenprofiel met een verklaring van de filosofie, het indienen van een APA-onderzoekspaper, een persoonlijk interview met de directeur van het Art Therapy-programma en het bijwonen van een klasse voor afgestudeerde kunstzinnige therapie zijn vereist.
  • Persoonlijke artiestverklaring die de reden aangeeft waarom u geïnteresseerd bent in het volgen van afstudeerwerk op dit gebied van studie.
  • Er is geen aanbevelingsbrief vereist
  • Studenten voor wie Engels een tweede taal is, moeten officiële scoretresultaten indienen van de Test of English as Foreign Language (TOEFL). De vereiste minimum acceptabele TOEFL-score is: 79 Internetgebaseerd (213 op computer gebaseerd of 550 op papier) of minimale IELTS-score: 6.5.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder