Master of Arts in Child Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Het International Master of Arts-programma voor de ontwikkeling van kinderen is opgezet met het doel het leven van risicokinderen in ontwikkelingslanden over de hele wereld te verbeteren door professioneel leiderschap te bevorderen en te bevorderen dat verschillende agenda's zal bevorderen om dit doel te bereiken.

Het programma wordt aangeboden door de Faculteit der Sociale Wetenschappen in samenwerking met het Centrum voor de Studie van de Ontwikkeling van het Kind en de Internationale School, Universiteit van Haifa . Het voltijdse, éénjarige programma wordt gegeven in het Engels en is bedoeld om de volgende generatie internationale experts op te leiden die zullen focussen op prangende vragen over de aard van de ontwikkeling van het kind en hoe deze van toepassing is op het leven van kinderen en hun gezinnen in ontwikkelingslanden. .

Dit unieke programma voorziet toekomstige professionals van een uitgebreide theoretische basis en een toegepaste vaardigheden die het welzijn van kinderen en hun gezinnen op een positieve manier zullen beïnvloeden.

Wat ga je studeren

Het programma bestaat uit cursussen die zijn ontworpen om studenten een goed begrip van de ontwikkeling van het kind te bieden vanuit het gezichtspunt van een aantal verschillende disciplines , om een holistisch en allesomvattend inzicht in het veld in al zijn facetten te bieden. Onderdeel van de studie zijn ontwikkelingspsychologie, psychopathologie, neurowetenschappen, cognitieve en taalontwikkeling, interventie en preventie, methodologie en statistiek, ouderschap en ontwikkeling van kinderen in een interculturele omgeving. Workshops in klinische observatie zijn ook inbegrepen.

Er zijn ook een reeks gastcolleges door vooraanstaande wetenschappers uit verschillende disciplines, waarbij onderwerpen als vroege kinderopvang, kindermishandeling, zijn behandeld; milieu en genetica; weeshuizen, pleegzorg, adoptie, traumatische stress, dramatherapie, slaap- en kindontwikkeling; politiek geweld en kindsoldaten; en kinderrechten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Lees Minder