Master of Arts Creative Direction - leiderschap in de context van creatieve processen

Algemeen

14 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

grafik

De Master's degree in Creative Direction - Leadership in the Context of Creative Processes (MA) is bedoeld voor mensen met een eerste academische graad in de vorm van een bachelor of diploma die naast hun beroep of andere, bijvoorbeeld gezinsverplichtingen, een verdere academische graad willen behalen. Als vervolgcursus is de masteropleiding voornamelijk gericht op afgestudeerden van de bacheloropleiding grafisch ontwerp van de DIPLOMA University, die een uitgebreide ontwerptraining krijgen van bachelor- tot masterdiploma's. Daarnaast worden ontwerpers met diploma's van andere universiteiten uitdrukkelijk aangesproken die streven naar een masterdiploma om hun professionele en interdisciplinaire kwalificaties te bevorderen.

Afstandsonderwijs bereidt studenten voor op verantwoordelijke posities in design, media en business. Het is ontworpen om ontwerp-, beheer- en beheertaken uit te breiden, te verdiepen en te specialiseren op het gebied van grafisch ontwerp en creatieve productie.

De masteropleiding Creative Direction - leiderschap in het kader van creatieve processen wordt voornamelijk uitgevoerd als een virtuele cursus voor afstandsonderwijs met interactieve online lezingen op zaterdag. De examens voor de masteropleiding afstandsonderwijs kunnen worden afgelegd bij de talrijke landelijke studiecentra van de DIPLOMA University.

De standaard studieperiode is 5 semesters . Indien nodig, bijvoorbeeld bij zware werkdruk, kan de studietijd zonder verder collegegeld met maximaal 4 semesters worden verlengd.

Loopbaanperspectieven na de master in creatieve richting - leiderschap in de context van creatieve processen

De afgestudeerden van de cursus afstandsonderwijs Creative Direction - Leadership in the Context of Creative Processes (MA) worden mogelijk gemaakt door de cursussen van het masterprogramma om functies van management, project- en procesbeheer uit te voeren, evenals bemiddeling en advies in het hele scala aan vereisten van grafisch ontwerp en creatieve productie.

Een primair actieterrein is gericht op managementposities in nationale of internationale bedrijven, kantoren of agentschappen. Een tweede werkterrein is ondernemersonafhankelijkheid. De inhoud van de masteropleiding bereidt je specifiek voor op het starten van je eigen bedrijf of helpt je deze te versterken en te optimaliseren.

Andere actieterreinen liggen zowel in de advies- als opleidingssector, b.v. B. in het modereren van kwaliteitsontwikkelingsprocessen of in de vorm van adviesdiensten of opleiding van bedrijven.

normaal periode

Afstandsonderwijs: 5 semesters / 120 ECTS

De feitelijke studieperiode kan gedurende maximaal vier semesters gedurende de standaard studieperiode kosteloos worden verlengd.

basislijn

Met voldoende deelnemers in het wintersemester (oktober) en zomersemester (april).

accreditatie

Geaccrediteerd door het accreditatiebureau FIBAA

collegegeld

Afstandsonderwijs: € 317,00 / maand (totaal € 10.495,00 plus eenmalig examengeld van € 985,00)

studie vorm

Afstandsonderwijs met online face-to-face-evenementen via de online campus van de DIPLOMA University; Parttime studies

toelatingseisen

Geslaagd bachelordiploma (of diploma) aan de DIPLOMA-universiteit of een andere universiteit of technische hogeschool (op het gebied van grafisch ontwerp, visuele communicatie of vergelijkbare vermeldingen) of een minstens gelijkwaardig buitenlands diploma in hetzelfde vak met een standaard studieperiode van ten minste zes semesters .

Bewijs van ontwerpkwalificatie door een portfolio van eigen werk.

Er is een aparte procedure voorzien voor aanvragers van vakgerelateerde cursussen zoals beeldende kunst, architectuur, enz.

De eerdere beroepskwalificatie moet zijn behaald met een cijfer van minimaal 2,5. Kandidaten met een lager eindcijfer zullen in een plaatsingsgesprek met de selectiecommissie hun geschiktheid voor een masterdiploma aantonen.

statements

Afgestudeerden ontvangen een masterdiploma met een certificaat, een "Diplomasupplement" in het Engels en een "Transcript of Records" (overzicht van cijfers), waarmee ze internationaal worden geïdentificeerd als academici met een masterdiploma. Na de besluiten van Bologna is de masteropleiding een voorwaarde voor het starten van een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lees meer

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Lees Minder
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlijn , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Neurenberg , Wiesbaden , Wuppertal , Duitsland online + 23 Meer Minder