119417_image1.jpeg

Allan T. Shulman

Afgestudeerd programmadirecteur architectuur

De Master of Architecture II (M.Arch II) is een 2-jarige (4-semester), 60 studiepunten programma voor studenten met een pre-professionele graad in architectuur of een nauw verwant veld. Deze door STEM aangewezen professionele opleiding biedt een geavanceerd platform voor studenten om hedendaagse uitdagingen aan te gaan en een verscheidenheid aan sociale, culturele, technologische en programmatische contexten aan te pakken.

Met dit M.Arch II-programma kunnen studenten hun bacheloropleiding voortzetten door complexere uitdagingen aan te gaan, hun vaardigheden op essentiële gebieden aan te scherpen en door individuele focusgebieden te ontwikkelen, bijvoorbeeld in geavanceerde technologie, ontwerp en bouw, duurzaamheid en veerkracht. , stadsontwerp, historisch behoud en adaptief gebruik, gezondheidszorg of gastvrijheid. Studenten sturen hun traject volgens hun interesses, ontwikkelen gebieden van professionele concentratie door middel van certificaten en doen kritisch onderzoek.

In het laatste jaar wordt van afgestudeerde M.Arch-studenten een afstudeerproject verwacht. Laatste graad projecten omvatten een van twee sporen:

  1. Ontwerpthesis, een kans voor elke student, in samenwerking met een faculteitsadviseur, om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en een individuele positie te bepalen met betrekking tot het vakgebied van de architectuur
  2. Graduate Design Research Studio, geleid door een lid van de faculteit, die relevante of thematische architectuurkwesties onderzoekt.

De U-SoA-faculteit wordt elk jaar vergezeld door internationaal erkende gastwetenschappers en fellows. De diversiteit van faculteit interesses en ervaring biedt kansen voor studenten in de selectie van Advanced Elective Design Studios. De school is de thuisbasis van innovatieve onderzoekseenheden, waaronder RAD-UM, een lab gewijd aan opkomende embedded technologie, het Laboratory of Littoral Urbanism, een veelgeprezen design / build-programma en het Centre for Urban and Community Design.

De M.Arch-graad kan ook efficiënt worden gecombineerd met on-site post-professionele opleidingen, zoals de Master of Science in Architecture, Master of Urban Design, Master of Real Estate Development and Urbanism en Master of Construction Management.

Een sterk gevoel van gemeenschap, samenwerking en verantwoordelijkheid onder U-SoA studenten en docenten dragen bij aan de internationale status van onze Graduate programma's.

Download ons afgestudeerde boekje

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van University of Miami: School of Architecture »

Laatst bijgewerkt op Augustus 21, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
2,100 USD
per tegoed
Deadline
Juni 1, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Juni 1, 2020

aug 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Juni 1, 2020
Einddatum