Master of Architecture I AP (2 jaar geavanceerde track)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

120122_tumblr_pj6a9pVAiK1wqvy81o1_1280.jpg

De Master of Architecture II (M.Arch II) is een 2-jarige (4-semester), 60 studiepunten programma voor studenten met een pre-professionele graad in architectuur of een nauw verwant veld. Deze door STEM aangewezen professionele opleiding biedt een geavanceerd platform voor studenten om hedendaagse uitdagingen aan te gaan en een verscheidenheid aan sociale, culturele, technologische en programmatische contexten aan te pakken.

Met dit M.Arch II-programma kunnen studenten hun bacheloropleiding voortzetten door complexere uitdagingen aan te gaan, hun vaardigheden op essentiële gebieden aan te scherpen en door individuele focusgebieden te ontwikkelen, bijvoorbeeld in geavanceerde technologie, ontwerp en bouw, duurzaamheid en veerkracht. , stadsontwerp, historisch behoud en adaptief gebruik, gezondheidszorg of gastvrijheid. Studenten sturen hun traject volgens hun interesses, ontwikkelen gebieden van professionele concentratie door middel van certificaten en doen kritisch onderzoek.

120216_jie-su21600x550.jpg

In het laatste jaar wordt van afgestudeerde M.Arch-studenten een afstudeerproject verwacht. Laatste graad projecten omvatten een van twee sporen:

  1. Ontwerpthesis, een kans voor elke student, in samenwerking met een faculteitsadviseur, om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en een individuele positie te bepalen met betrekking tot het vakgebied van de architectuur
  2. Graduate Design Research Studio, geleid door een lid van de faculteit, die relevante of thematische architectuurkwesties onderzoekt.

120181_tumblr_pwjxq73IHi1wqvy81o6_400.jpg

De U-SoA-faculteit wordt elk jaar vergezeld door internationaal erkende gastwetenschappers en fellows. De diversiteit van faculteit interesses en ervaring biedt kansen voor studenten in de selectie van Advanced Elective Design Studios. De school is de thuisbasis van innovatieve onderzoekseenheden, waaronder RAD-UM, een lab gewijd aan opkomende embedded technologie, het Laboratory of Littoral Urbanism, een veelgeprezen design / build-programma en het Centre for Urban and Community Design.

De M.Arch-graad kan ook efficiënt worden gecombineerd met on-site post-professionele opleidingen, zoals de Master of Science in Architecture, Master of Urban Design, Master of Real Estate Development and Urbanism en Master of Construction Management.

Een sterk gevoel van gemeenschap, samenwerking en verantwoordelijkheid onder U-SoA studenten en docenten dragen bij aan de internationale status van onze Graduate programma's.

href = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Download ons afgestudeerde boekje

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Lees meer

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Lees Minder