Master of Architecture I (3-jarig traject)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

120212_Picture3.jpg

De Master of Architecture I (M.Arch I) is een NAAB-geaccrediteerd, 3-jarig (7 semester), 105 studiepuntenprogramma bedoeld voor studenten die niet-gegradueerde graden hebben in niet-ontwerpvelden. Deze door STEM aangewezen professionele opleiding biedt een goed gefundeerd begrip van architectuur als studenten onderdompelen in hedendaagse uitdagingen om een verscheidenheid aan sociale, culturele, technologische en programmatische contexten aan te pakken.

De kern van het M.Arch I-curriculum bestaat uit Core Studios die studenten kennis laten maken met kritische onderwerpen, noodzakelijke vaardigheden doordringen, kritisch denken stimuleren, de productie van betekenis in architectuur onderzoeken en een begrip van architectuur als een integrerende discipline bevorderen. De Core Studios zijn zorgvuldig gesynchroniseerd met kerncursussen in tekenen en visualisatie, geschiedenis en theorie, technologie en systemen en praktijk.

Het eerste jaar begint met een onderzoek naar de relatie tussen natuur, landschap en de gebouwde omgeving, en hoe architecturale vorm wordt bepaald door een zorgvuldige lezing van de plaats. Summer in the School's Rome studio is geconfigureerd om een intensieve, on-site ervaring te bieden tussen ontwerp, geschiedenis, theorie en analyse door middel van tekenen. Om reizen naar Rome toegankelijker te maken, draagt de school de reis- en verblijfkosten voor deze reis.

120168_Picture6.jpg

Tijdens het tweede jaar onderzoeken studenten ontwerpgericht kritisch onderzoek naar complexere vraagstukken, waaronder technologie, structurele systemen, milieubeheer, enveloppen bouwen en sociale mensgerichte aspecten van architectuur. In de Integrative Studio, die professionals systematisch in de studio-omgeving integreert, emuleren studenten de praktijk door een complex architecturaal project te combineren dat ontwerpoverwegingen combineert met complexe bouwsystemen, en tegelijkertijd bekwaamheid in technische documentatie aantoont.

120169_Picture7.jpg

In het laatste jaar wordt van afgestudeerde M.Arch-studenten een afstudeerproject verwacht. Laatste graad projecten omvatten een van twee sporen:

  1. Ontwerpthesis, een kans voor elke student, in samenwerking met een faculteitsadviseur, om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en een individuele positie te bepalen met betrekking tot het vakgebied van de architectuur
  2. Graduate Design Research Studio, geleid door een lid van de faculteit, die relevante of thematische architectuurkwesties onderzoekt.

Naast de Core Studios kunnen studenten individuele aandachtsgebieden ontwikkelen, bijvoorbeeld in geavanceerde technologie, ontwerp- en bouwconstructie, duurzaamheid en veerkracht, stadsontwerp, historisch behoud en adaptief gebruik, gezondheidszorg of gastvrijheid. Studenten sturen hun traject volgens hun interesses, ontwikkelen gebieden van professionele concentratie door middel van certificaten en doen kritisch onderzoek.

120217_tumblr_pmvymvkI7g1wqvy81o1_1280.jpg

De U-SoA-faculteit wordt elk jaar vergezeld door internationaal erkende gastwetenschappers en fellows. De diversiteit van faculteit interesses en ervaring biedt kansen voor studenten in de selectie van Advanced Elective Design Studios. De school is de thuisbasis van innovatieve onderzoekseenheden, waaronder RAD-UM, een lab gewijd aan opkomende embedded technologie, het Laboratory of Littoral Urbanism, een veelgeprezen design / build-programma en het Centre for Urban and Community Design.

De M.Arch-graad kan ook efficiënt worden gecombineerd met on-site post-professionele opleidingen, zoals de Master of Science in Architecture, Master of Urban Design, Master of Real Estate Development and Urbanism en Master of Construction Management.

Een sterk gevoel van gemeenschap, samenwerking en verantwoordelijkheid onder U-SoA studenten en docenten dragen bij aan de internationale status van onze Graduate programma's.

href = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Download ons afgestudeerde boekje

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Lees meer

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Lees Minder