Master of Architecture DMAE

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding


Degree overzicht

 • We zijn nummer 1 in Zuid-Australië voor afgestudeerde carrières in architectuur en gebouwde omgeving.
 • Werk in bekroonde, speciaal ontworpen faciliteiten, waaronder speciale ontwerpstudio's en workshops.
 • Studeer in een eigentijdse en dynamische school met studenten uit de gerelateerde vakgebieden kunst, design en planning.
 • Leer van internationaal gerenommeerde en ervaren leraren die ook architecten praktiseren.
 • Streef bepaalde interessegebieden na door onderzoek en keuzevakken.
 • Neem deel aan real-life projecten via onze bekroonde student Design and Construct-leerervaring - het langstlopende en grootste praktijkgerichte onderwijsprogramma van dit type in Australië.
 • Profiteer van onze sterke relaties met de lokale, nationale en internationale industrie.
 • Verbeter uw kansen op werk door mee te werken aan de Master of Design tijdens of na het voltooien van de Master of Architecture, met aandacht voor duurzaam ontwerp of ontwerp en constructie.

Waarom Master in de architectuur

Gespecialiseerd in interessegebieden die u interesseren, zoals bouw op afstand, duurzaamheid, stedenbouw, conservering en digitale omgevingen, en praktische ervaring opdoen met deze gerichte en geaccrediteerde masteropleiding.

Deze graad heeft een sterke praktische en industriële focus, met studiowerk, nationale en internationale excursies, workshops, stages en masterclasses.

Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan de bekroonde student Design and Construct-leerervaring, waar je gemeenschapsgebouwen gaat ontwerpen en vervolgens op afgelegen locaties in Australië en het buitenland gaat bouwen. Sommige van de projecten die studenten hebben voltooid, zijn onder meer de accommodatie voor de bezoeker in Port Resolution, Tanna Island, Vanuatu; Aboriginal-rangeraccommodatie en onderzoeksfaciliteiten in Fish River, Northern Territory; en accommodatie en onderzoeksfaciliteiten op Witchelina Station, Zuid-Australië. Je zult bij projecten zoals deze betrokken zijn, van de conceptie tot de voltooiing.

Je carriere

Architecten zijn van nature creatief, accuraat en probleemoplossend. Ze dompelen zich onder in nieuwe technologieën en materialen en verleggen de grenzen. Een carrière in de architectuur loont - je krijgt de kans om de omgeving vorm te geven en zelfs te transformeren. Het aantal banen neemt toe en de verwachting is dat de werkgelegenheid de komende jaren zeer sterk zal groeien *. Carrières om te overwegen:

 • architect: combineer creatief ontwerp met technische kennis om duurzame oplossingen te creëren voor de gebouwde omgeving
 • stedenbouwkundige: ontwerp op stedelijke schaal; kan ook deelnemen aan het opleiden van maatschappelijke leiders en het publiek over projectdetails
 • erfgoedconsultatie: ontwikkel duurzame praktijken in ontwerp om erfgoedsites te beschermen en te onderhouden
 • projectmanager: omvat het initiëren, plannen, uitvoeren en besturen van een team en hun resultaten

* Projectuitvoering van de Australische regering over werkgelegenheid, Occupational Employment 2015

Professionele accreditatie en erkenning

Dit programma is professioneel geaccrediteerd door de Architectural Practice Board van South Australia en onderschrijft de architectuurkwalificaties van afgestudeerden die vereist zijn voor registratie als architect. Accreditatie toont aan dat relevante competenties zijn gehaald uit de AACA National Competency Standards in Architecture.

Het Australian Institute of Architects erkent het programma en onderschrijft de kwalificaties van de architectuur die vereist zijn voor het lidmaatschap van de AIA, inclusief het lidmaatschap van studenten en afgestudeerden. Erkenning van het programma toont aan dat wordt voldaan aan de Prestatiecriteria van het Onderwijsbeleid van het Instituut.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder