Master of Architecture (Professional)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Bereid je voor om te werken als een professionele architect. Verbeter je vaardigheden als ontwerper, ontwikkel je vermogen om visueel en in drie dimensies te denken en leer hoe je het beste kunt voldoen aan de behoeften van je klanten door middel van praktische, realistische ervaringen.

Leer door middel van een combinatie van vakopleidingen en een geschreven scriptie of onderzoeksportfolio met zelfgestuurd, ontwerpgericht onderzoek. Je studeert af met een reeks ontwerpprojecten die blijk geven van meesterschap in je interessegebied.

Professionele accreditatie

Uw MArch (Prof) uit Victoria wordt door de NZAB erkend als de aanvrager die voldoet aan de academische vereisten voor registratie om als architect te kunnen werken. U moet twee tot drie jaar praktijkervaring opdoen voordat u zich kunt aanmelden om te registreren. Het bestuur beoordeelt dan uw professionele competentie.

De MArch (Prof) wordt ook geaccepteerd door de Commonwealth Association of Architects (CAA) als het voldoen aan hun academische eisen voor lidmaatschap en registratie. Je zult echter aan een aantal andere vereisten moeten voldoen, zoals bewijs van cursussen en praktische ervaring.

Je zult ook voldoen aan de academische vereisten voor professionele registratie als praktiserende architect bij de brancheorganisatie, het Nieuw-Zeelandse Instituut voor Architecten (NZIA).

Gemeenschap

Postdoctorale studie bij Victoria helpt u waardevolle relaties en netwerken op te bouwen met collega's, universitaire medewerkers en toekomstige collega's. Je hebt de gelegenheid om evenementen, seminars, workshops en sociale functies bij te wonen.

De Postgraduate Students 'Association kan je ook informatie geven over de studie in Victoria en biedt een stem voor jou op de campus.

Careers

Je studeert klaar voor een carrière in de reguliere architectuur in een privépraktijk of een overheidsorganisatie.

Je brede scala aan vaardigheden zal echter kunnen worden aangepast aan vele gerelateerde carrières, dus je zult ook kansen vinden buiten het reguliere beroep. Denk aan stedenbouwkundig ontwerper of stedenbouwkundige, interieurontwerper, decorbouwer of filmset, projectontwikkelaar, projectmanager, docent of onderzoeker of bouwrecht.

Terugkeren om te studeren

Veel studenten halen na een aantal jaren een postdoctorale studie op. Als het al een tijdje geleden is dat je hebt gestudeerd, kunnen onze verbindingsofficieren je helpen terug te keren naar het universitaire leven.

Beurzen

De School of Architecture heeft elk jaar een aantal prijzen en beurzen beschikbaar.

Je kunt ook andere beurzen zoeken op basis van je studieniveau, vakgebied en achtergrond.

Verbeter uw expertise met Ph.D. studie

Als je het goed doet in je masteronderzoek, kun je een aanvraag indienen voor een Ph.D. Als alternatief kun je je Masters-scriptie misschien upgraden naar een Ph.D. scriptie. Een Ph.D. scriptie is een origineel en aanhoudend onderzoek dat onder supervisie is afgerond.

Ph.D. kandidaten worden ondersteund door de Faculteit voor Graduate Research (FGR), die ook alle aanvragen behandelt.

Voordat u solliciteert, moet u met de voorzitter van de onderzoeksinstantie van de School of Architecture overleggen over beschikbare supervisie voor Ph.D. studie in architectuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder