Master of Applied Finance (Financiële Diensten)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Applied Finance (Financial Services) is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een geavanceerd inzicht in financiële instellingen, bankbeheer en kredietverlening. Als u momenteel in de financiële sector werkt of pas bent afgestudeerd, profiteert u van de gespecialiseerde kennis die u in deze cursus hebt opgedaan.118917_IMG_8285JPG.jpg

Je bestudeert de theorie en praktijk van financieel management en krijgt inzicht in het wereldwijde financiële systeem. Daarnaast zullen concurrerende benaderingen van corporate governance en bedrijfsethiek worden ontwikkeld, en zult u leren hoe u bescherming kunt bieden tegen portefeuille-, financiële en bedrijfsrisico's.

Je onderzoekt het wettelijk kader voor het tot stand brengen, controleren en reguleren van financiële instellingen en onderzoekt de bankmanagementtheorie, het leenproces van een bank en de daarmee verbonden zekerheden.

De mate is gericht op studenten met een bachelor in Business, Engineering, Maths of IT, als je geen academische achtergrond hebt op deze gebieden, zou je moeten overwegen om het Graduate Certificate in Applied Finance te bestuderen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een tweejarige Master of Applied Finance-optie moeten de Master of Applied Finance (Investing and Financial Services) overwegen.

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Integreer technische, theoretische en industriële kennis met betrekking tot de werking van, organisatie van en deelname aan lokale en internationale financiën

2

Pas kritisch technische, theoretische en industriële kennis en vaardigheden toe om oplossingen voor te stellen voor routinematige en / of opkomende problemen in de financiële wereld

3

Gebruik professionele oordeelsvorming om oplossingen voor problemen in verschillende contexten voor te stellen met behulp van economische, financiële, regelgevende en ethische perspectieven.

4

Communiceer op gepaste wijze in mondelinge, schriftelijke en visuele vormen met relevante belanghebbenden.

5

Werk op gepaste wijze samen met anderen om de voor financiën relevante resultaten te bereiken.

6

Een toegepast onderzoeksproject uitvoeren.

7

Denk na over prestaties en feedback om leermogelijkheden en zelfverbetering te identificeren.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Accreditatie en professionele erkenning

Afgestudeerden van de Master of Applied Finance komen mogelijk in aanmerking voor het lidmaatschap van het Financial Services Institute of Australasia (FINSIA) en de Finance

Toelatingseisen

Een erkende bachelor in een specialisatie in Business, Engineering, Wiskunde of IT met een equivalent gemiddeld cijfer van 50% of een Graduate Certificate in Applied Finance. Andere tertiaire kwalificaties gecombineerd met uitgebreide professionele werkervaring zullen worden overwogen.

Waarom studeren bij ons?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder