Master of Advanced Studies (MAS) in Sport Administration and Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De AISTS Master of Advanced Studies in Sport Administration and Technology is een uniek, 15 maanden durende postgraduate opleiding in sportmanagement, goedgekeurd door het Internationaal Olympisch Comité.

Gehouden in Lausanne, de Olympische hoofdstad , worden de deelnemers getraind door experts in sport en academici, in de volgende multidisciplinaire velden die rechtstreeks op sport worden toegepast:

• Management & economie
• Technologie
• Wet
• Sociologie
• Geneesmiddel

De beste academische en technologische instituten van Zwitserland: het EPFL (Swiss Federal Institute of Technology), de Universiteit van Genève, en de University of Lausanne (UNIL) werken samen om studenten een uitgebreid onderwijsprogramma te bieden en mede te ondertekenen.

De AISTS Master of Advanced Studies in Sport Management and Technology is een programma van 15 maanden dat leren in de klas (lezingen, casestudy's, activiteiten en excursies), twee maanden werkervaring in de sportindustrie en de rest van de tijd die wordt besteed aan een project van een klantteam en een research paper.

De AISTS MAS is ontworpen voor sporters die hun kennis op het gebied van sportmanagement willen verbreden. De locatie zorgt voor ongekende netwerken in het hart van de sportwereld.

Vereisten

Er worden elk jaar ongeveer 35 tot 45 deelnemers geaccepteerd en de aanvraagvereisten zijn als volgt:

 • Een masterdiploma erkend door EPFL (een van de AISTS -universiteiten) en een aantoonbare passie voor sport

  OF

 • Een bachelordiploma erkend door EPFL (een van de AISTS -universiteiten voor medeondertekening) met een gecombineerde relevante ervaring van minimaal vijf jaar in de sport (internationale / nationale atleetervaring)

  OF

 • Een bachelordiploma erkend door EPFL (een van de AISTS -universiteiten voor medeondertekening) met minimaal vijf jaar werkervaring in elke branche

  OF

 • Als uw diploma niet door EPFL wordt erkend als gelijkwaardig aan een master of bachelor, heeft u minimaal acht jaar gecombineerde relevante AISTS en een positieve evaluatie door AISTS dat u in staat zult zijn om de cursus met succes te volgen en het diploma te behalen.

Naast het bovenstaande moeten aanvragers vloeiend Engels spreken, aangezien alle lezingen in het Engels worden gegeven. Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen en alle gevraagde documentatie bijvoegen. Ze moeten zowel hun studie als hun kosten van levensonderhoud in Lausanne kunnen financieren.

Engelse testvereisten

Kandidaten voor het AISTS MAS in Sport Management moeten examenresultaten in het Engels (TOEFL of IETLS) indienen bij het aanvragen van het AISTS MAS om de Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en mondeling) te bewijzen.

Kandidaten moeten vloeiend geschreven en mondeling Engels spreken om deel te nemen aan het programma. Alle lessen, cursussen en presentaties zijn in het Engels. Bevestiging van de Engelse taal door middel van een examen zal gunstig zijn voor een aanvrager.

 • TOEFL min scores: 550 papier, 213 computer, 85 internet (min 20 voor elke sectie)
 • IELTS min. Score: 6.5

Hoe aan te vragen

Aanvragen voor de AISTS MAS in Sport Administration 2022 geopend op 1 november 202.

Om je aan te melden, moet je:

 • Vul het online aanvraagformulier in
 • Dien alle vereiste documenten in (volledige lijst beschikbaar op de website)

Er zijn drie deadlines voor het AISTS MAS in Sport Administration-programma:

 • 1 november 2020
 • 1 februari 2021
 • 1 juni 2021

Vier weken na het verstrijken van de deadline weet je of je succes hebt. Aanvragen voor Athlete Scholarship en Future Female Leader in Sport Scholarship worden op de laatste deadline beoordeeld.

vergoedingen

Het cursusgeld voor het AISTS MAS in Sport Administration 2022 bedraagt CHF 29'900 (Zwitserse frank).

Dit zijn collegegelden en omvatten daarom niet de kosten van reizen, kost en inwoning.

Beurzen

Er zijn twee beurzen beschikbaar voor de volgende AISTS MAS in Sport Administration & Technology-editie, die begint in september 2021:

 • AISTS Athlete Scholarship (voor 50% collegegeld)
  De AISTS Athlete Scholarship geeft een internationale topsporter de mogelijkheid om de AISTS MAS in Sport Administration te studeren met een beurs ter waarde van de helft van het collegegeld. Deze beurs wordt aangeboden aan huidige of voormalige atleten die op internationaal niveau hebben deelgenomen.
 • AISTS Future Female Leader in Sport Scholarship (voor 50% collegegeld)
  De AISTS Future Female Leader in Sport Scholarship heeft tot doel meer kansen te creëren voor vrouwen in de sport door één vrouwelijke kandidaat, die een carrière in de sportindustrie wil voortzetten, een vermindering van de helft van het cursusgeld aan te bieden.

Aanvragen voor beide beurzen worden geopend tot 31 maart 2021 en de beslissing zal in april 2021 worden meegedeeld.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Located in the Olympic Capital - Lausanne, Switzerland - the AISTS (International Academy of Sport Science and Technology) was co-founded by the International Olympic Committee (IOC). The organisation ... Lees meer

Located in the Olympic Capital - Lausanne, Switzerland - the AISTS (International Academy of Sport Science and Technology) was co-founded by the International Olympic Committee (IOC). The organisation's Sport Management Masters has been ranked no.1 in the world. Lees Minder