Master-management en marketing in de mode, merken, media

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master-management en marketing in de mode, merken, media

Campus M21

Master: Management en Marketing in de mode, merken, media

Levensstijlen, doelgroepen en nog veel meer voor CREATIVE PULSE mode is veel meer dan Zeitgeist - het is een uiting van levensstijl en persoonlijkheid. Wanneer mensen vandaag de dag producten van Apple, Nike of Prada kopen, lopen in principe hun levensstijl als een uitdrukking van het zelf. Daarom is de mode en brand management gericht op de handhaving en het beheer van de nieuwe mode trends en innovatieve merken in de markt. Merken zijn altijd instrumenten van individuele zelf-vertegenwoordiging van consumenten en serveer de differentiatie van de levensstijl door middel van specifieke keuze en voorkeur van kwalitatief hoogwaardige producten. Met sterke marketing en media campagnes om nieuwe doelgroepen en internationale markten worden vaak geopend. De masteropleiding op de Campus M21 bereidt wetenschappelijk verantwoord en de praktijk eerder op strategische en operationele verantwoordelijkheden van het management in deze opwindende markten.

Oefen met sterke merken

De masteropleiding 'Management en Marketing: Fashion - Merken - Media' op de campus M21 is praktisch. De interface competentie van management, marketing, communicatie, mode, merken en media is uniek en is volledig van toepassing op eisen van de markt. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en strategieën, bijvoorbeeld, voor het bouwen van brand communities of het beheer van high-end luxe merken. Partners zijn onder andere Prada, Swarovski, Hotel Kempinski of MINI. In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 20-weekse onderzoek module in bedrijven of instanties in binnen- en buitenland, en de masterproef zijn vaak de sleutel tot een carrière als manager of de toetreding tot de onafhankelijkheid te starten.

De Studies

Studie groepen met een maximum van 25 studenten, een praktijkonderzoek met gemotiveerde docenten en beoefenaars, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in bovenste positie - zo maakt het bestuderen van plezier en leidt tot succes. Na de master's degree staan ​​open voor de promotie en de hogere service. In aanvulling op de disciplines verder te ontwikkelen u uw persoonlijkheid met belangrijke vaardigheden zoals creativiteit, mediageletterdheid en leiderschap. Daarnaast kunt u zich volledig ontwikkelen van uw talenten met een gratis extra's.

De studies omvatten:

De masteropleiding duurt vier semesters en is opgebouwd uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 120 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Master of Science (M.Sc.).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Brand management en merkcommunicatie
 • Media Business and Media Production
 • Fashion Business
 • Fashion marketing
 • Strategic management
 • International Management
 • financieel beheer
 • innovatiemanagement

Carrièremogelijkheden

Bij het bestuderen van 'Management en Marketing: Fashion - Merken - media' bereid je door praktische toepassing van wetenschappelijke inhoud voorafgaand aan taken in het senior management. Partner in uw praktijk projecten modebedrijven, exclusieve merken, reclamebureaus en mediabedrijven. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Master of Arts. Netwerken met professionals in het veld en soft skills - workshops studeren op de campus M21 koers. Na zijn afstuderen kun je z. b. als senior brand manager, marketing en sales managers, product managers of communicatie professional om verantwoordelijkheid te nemen.

Bijvoorbeeld, in:

 • exclusieve merken
 • Modelabels en in de textielindustrie
 • Reclame- en ontwerpbureaus
 • Marketing en communicatie afdelingen
 • Mediabedrijven, modebladen, sport media
 • Instituten van de trend en marktonderzoek
 • Modebeurzen en
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates