Master in wiskunde-onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De major wiskundeopleiding in de curriculum- en instructiestudie is bedoeld om je voor te bereiden op het overbruggen van onderzoek en praktijk in het onderwijzen en leren van wiskunde. Onze kerncursussen benadrukken historisch gebaseerde introducties van theorieën over leren en curriculumontwikkeling, evenals methodologisch gefocuste hedendaagse perspectieven op professioneel leren van docenten en wiskundig leren van studenten.

Er zijn drie hoofdkenmerken van onze graduate-programma's:

  • Studenten in ons programma worden blootgesteld aan een brede kijk op het landschap van het wiskundeonderwijs , waarbij vakken worden gevolgd van faculteiten wiens onderzoeksinteresses variëren van speciaal onderwijs tot niet-gegradueerd wiskundeonderwijs.
  • Een gemeenschappelijk aandachtspunt in ons programma is de aandacht voor de professionele groei van leraren in verschillende contexten , met een bijzondere nadruk op de manieren waarop leraren aandacht geven aan de redenering van de student om het leren van iedereen te ondersteunen .
  • Ons college is goed gelegen om studenten te helpen bij het verkennen van hun interesses door middel van cursussen en samenwerkingsprojecten in verschillende disciplines; als student wordt u aangemoedigd om deze kansen na te streven.

Online Meester

We bieden een online masterdiploma voor huidige docenten. Het programma verbetert de professionele kennis en vaardigheden van wiskundedocenten door de nadruk te leggen op de analyse en toepassing van huidig onderzoek in het wiskundeonderwijs. Faculteitsleden bieden u mogelijkheden om uw pedagogische kennis en vaardigheden te verbeteren door u te richten op op onderzoek gebaseerde beste praktijken.

Face-to-Face Master's (op de campus)

De master op de campus is ontworpen om de professionele kennis en vaardigheden van wiskundedocenten te verbeteren door de nadruk te leggen op de analyse en toepassing van huidig onderzoek in het wiskundeonderwijs. Faculteitsleden bieden u mogelijkheden om uw pedagogische kennis en vaardigheden te verbeteren door u te richten op op onderzoek gebaseerde beste praktijken. De masteropleiding op de campus is niet bedoeld voor personen die K-12-lerarencertificering zoeken. In plaats daarvan zijn ze bedoeld voor diegenen die hun kennis van wiskundeonderwijs en -onderwijs willen vergroten.

Toelatingseisen

Om aan de minimale universitaire toelatingseisen te voldoen, moeten de aanvragers beschikken over:

  • Een bachelordiploma met ten minste 3,0 GPA - een verdiend bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling, of een vergelijkbaar diploma van een internationale instelling, met een minimum van 3,0 (op een schaal van 4,0) cijferpuntgemiddelde (GPA) in alle cursussen geprobeerd terwijl ingeschreven als een student van de bovenste divisie undergraduate werken aan een bachelor's degree.
  • GRE-testscores. Officiële testresultaten zijn vereist van de algemene test van het examen voor onderzoek van afgestudeerden (GRE). Deze scores worden alleen als officieel beschouwd als ze rechtstreeks naar het toelatingsbureau van het testbureau worden gestuurd. Examinee-kopieën worden niet als officieel beschouwd. Graduate Record Exam (GRE) - FSU Inst. Code: 5219.

MS en Ed.S. Doelscores van sollicitanten:
Verbaal - 146
Kwantitatief - 140

Ph.D. Doelscores van sollicitanten:
Verbaal - 151
Kwantitatief - 145
Schrijven - 3

De Educational Testing Service (ETS) behoudt geen scores langer dan vijf jaar. Als uw testscores ouder zijn dan vijf jaar, moet u de test mogelijk opnieuw uitvoeren om officiële scores rechtstreeks naar de FSU van het testbureau te sturen. Als u het rapport voor oudere scores naar uw thuisadres hebt gemaild, accepteert de FSU dat rapport.

  • Taalvaardigheidstest (alleen voor internationale studenten) - FSU accepteert scores van TOEFL (minimaal 80), IELTS (minimum 6.5) en MELAB (minimaal 77).
  • Afschriften - Aanvragers moeten een officieel afschrift (in een verzegelde enveloppe) van elk college en / of universiteit bijwonen dat is ingediend bij het toelatingsbureau. Het adres voor het verzenden van transcripten is:

Florida State University
Office of Admissions
282 Champions Way
Postbus 3062400
Tallahassee, FL 32306-2400

aanmeldingsdeadlines

  • Herfst: 1 juli
  • Lente: 1 november
  • Zomer: 1 maart

Carrièremogelijkheden

Curriculumkeuzes in onze master- en specialistische programma's zijn ontworpen om studenten in staat te stellen lerarenleiders, universiteitsinstructeurs te worden, evenals curriculumspecialisten, staatstestspecialisten en leerboekvertegenwoordigers van het bedrijf. Promovendi zijn bereid universitair docenten, onderzoekers en leiders in het veld te worden.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zullen de vooruitzichten voor leraren op de middelbare school naar verwachting met 7 procent stijgen tot 2020. Naar verwachting zullen de taakvooruitzichten voor instructeurs / coördinatoren tot 2020 oplopen tot 20 procent. Dat komt neer op meer dan 200.000 nieuwe banen banen landelijk. Het mediane nationale jaarsalaris voor deze functieclassificaties is $ 53,230 tot $ 58,830 per jaar. In de staat Florida worden docenten wiskunde geïdentificeerd als een van de kritieke schaarstegebieden. Voor hoogleraren aan universiteiten of hogescholen voorspelt het bureau een toename van het aantal banen met 17% tegen 2020; in totaal 305.700 banen in de periode 2010-2020. Het mediane nationale salaris is $ 62.050 per jaar.

Een loopbaan in het wiskundeonderwijs kan zeer lonend zijn, en een typisch pad biedt voldoende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Opvoeders maken een verschil in de levenslange leerervaring van hun studenten, evenals in de kwaliteit en normen van de programma's die ze geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing ... Lees meer

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing a philosophy of learning strongly rooted in the traditions of the liberal arts and critical thinking. Lees Minder