Master in werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Lassen, geallieerde processen en technologie

Deze cursus biedt u een fundamenteel begrip van lastechnieken en een bewustzijn van recente technische ontwikkelingen binnen de relevante industrieën. Het zal ook uw communicatie, presentatie, analytische en probleemoplossende vaardigheden verbeteren.

Lassen is een integraal onderdeel van de productie van een breed scala aan producten, van klassieke lasprocessen (MMA, MIG / MAG, TIG) tot speciaal lassen (laser, robotica). De verbindingstechnieken breiden zich verder uit en worden gebruikt in de olie- en gasindustrie, automobielindustrie, scheepsbouw, pijpindustrie en de bouw. Al onze projecten zijn industrieel gekoppeld en omvatten meestal een nieuwe ontwikkeling die nog nooit eerder is uitgevoerd.

De hoofdgerechten zijn «Russisch als vreemde taal», «Theoretische grondslagen van smeltlassen», «Lasrobots», «Metallurgie van het lassen», «Computerondersteunde engineering in lassen» «sterkte van gelaste verbindingen».

Succesvolle studenten ontwikkelen diverse en lonende carrières in engineering management in een breed scala van organisaties die lastechnologieën inzetten. Rollen omvatten het beheer van lasproductie-operaties en het management van ontwerp en fabricage van gelaste constructies. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij Russische en internationale bedrijven met behulp van las- en verbindingstechnologieën, en zijn in staat om posities van aanzienlijke technische verantwoordelijkheid te bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region.

South Ural State University is the center for educational, scientific, cultural and athletic activities in the city Chelyabinsk and the region. Lees Minder